Finland
Vakuutusmeklari

Vakuutusmeklari - vakuutusyhtiöistä riippumaton neuvonantaja

Vakuutusmeklari on vakuutusalan ammattilainen ja puolueeton asiantuntija, jonka avulla tehostat yrityksesi riskien sekä vakuutusratkaisujen hallinnointia. Ulkoistaessasi vakuutushuolet vakuutusmeklarille yrityksellesi jää enemmän resursseja ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Asiakkaan toimeksiannosta vakuutusmeklari mm. laatii vakuutusselvityksen, kilpailuttaa ja hallinnoi vakuutusturvaa. Meklarin tarkemmat tehtävät ja palkkio määritellään asiakkaan kanssa solmittavassa sopimuksessa. Vakuutusmeklarien toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Aonin vakuutusmeklaripalvelut: kartoitus, kilpailutus, ylläpito suurille ja keskisuurille yrityksille

Vakuutusturvan selvittely ja ostaminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Siksi yrityksesi kannattaa ulkoistaa vakuutushuolet ammattilaiselle. Aonin vakuutusmeklarit tuntevat vakuutusmarkkinat syvällisesti. Hallitsemme yrityksen liiketoiminnan riskit kaikilla toimialoilla ja kaikissa vakuutuslajeissa.Osaamme vaatia etuja, räätälöidä ehtoja ja neuvotella parhaan lopputuloksen.

Aonin vahvuudet

 • Toimialatuntemus
 • Vakuutusmarkkinoiden tuntemus
 • Eri vakuutuslajien syväosaaminen
 • Neuvotteluvoima
 • Prosessit ja välineet
 • Palveluasenne

Aonin vakuutuspalvelut on saumaton kokonaisuus

Kartoitammekilpailutamme ja ylläpidämme yrityksesi vakuutusturvan. Palvelun avulla yrityksesi saa kattavan vakuutusturvan oikeaan hintaan. Hoidamme prosessin alusta loppuun –ja kokonaisuus pysyy hanskassa.

Perehdymme yrityksesi toimintaan, riskiympäristöön ja vakuutustarpeisiin. Puolueeton selvityksemme antaa kattavan kuvan vakuutusten nykytilanteesta sekä kehitystarpeista. Kilpailutuksen kautta löydämme yrityksellesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat vakuutusratkaisut. Aonin vakuutusmeklarien hallinnoima vakuutusratkaisu takaa koordinoidun vakuutuspalvelun. Vakuutusten kattaessa Suomen ulkopuolisia toimintamaita voidaan vakuutuksia koskeva paikallinen palvelu toteuttaa kansainvälisen verkostomme avulla. Tavoitteemme on, että saat ostamastasi vakuutusturvasta maksimaalisen hyödyn optimaalisin kustannuksin.

Lue lisää

 • Vakuutusselvitys
  Aluksi kartoitamme huolellisesti vakuutusturvan nykytilanteen. Selvitämme, mitä vakuutukset kattavat, millä ehdoilla ja mihin hintaan. Tutkimme mahdolliset aukot ja päällekkäisyydet. Yrityksen tarpeiden ja riskiprofiilin perusteella teemme suositukset. Tavoitteena on riittävä turva oikeaan hintaan. 
 • Vakuutusturvan rakentaminen ja vakuutusten kilpailutus
  Suositusten pohjalta räätälöimme yrityksen tarpeisiin sopivat ehdot. Tunnemme syvällisesti eri vakuutuslajit, toimialan riskit ja vakuutusalan markkinat. Kilpailutamme vakuutusyhtiöt ja neuvottelemme asiakkaan puolesta parhaat ehdot ja optimaaliset hinnat. Tarvittaessa etsimme sopivan vakuutuksen kansainvälisiltä markkinoilta. 
 • Jatkuva vakuutuspalvelu
  Kilpailutuksen pohjalta pääsemme varsinaiseen toimeenpanoon. Vakuutusturvan ylläpito vaatii jatkuvaa tukea ja seurantaa. Varmistamme yksityiskohdat ja neuvomme ehtojen tulkinnassa. Olemme yrityksen kumppani ja kansainvälinen konsultti muuttuvien tarpeiden ja tilanteiden keskellä. Jatkuva palvelumme on ammattimaista huolenpitoa, joka takaa, että yritys saa vakuutusturvastaan kaiken irti. 
 • Kansainvälisen verkoston palvelut
  Kansainvälinen verkosto mahdollistaa vakuutusten ostamisen muun muassa vakuuttajilta, joilla ei ole omaa palveluorganisaatiota Suomessa tai ulkomailla. Kansainvälisen verkoston käyttöä voivat edellyttää myös toimintamaan paikallinen lainsäädäntö sekä verotus. Aon Global Client Network (AGCN) -verkoston toimittaman palvelun laajuus muodostetaan asiakkaan liiketoimintatarpeita vastaavaksi.
Request Info Expand
* Required fields


  Invalid Email Addressclose form
Etsi toimisto