Finland
Tapahtumat

Tapahtumat


Loading

Tulevat tapahtumat


Vahingot ja riskienhallinta – Miten hoidat vahinkoprosessin menestyksekkäästi?

Helsinki, 19.4.2018 klo 8:30 – 11:15
Yllättävä vahinkotilanne voi pahimmillaan saattaa koko organisaation kriisitilaan. Vahinkotilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että omat prosessit ovat ennalta mietitty ja ympärillä on asiantuntijoita, joiden puoleen kääntyä vahinkoprosessin eri vaiheissa. Lue lisää.


Talents & Engagement – Miten tunnistat sitoutuneet talentit ja johdat heitä arvostaen?

Helsinki, 19.4.2018 klo 12:00 – 15:30
Työntekijöiden sitoutuminen on yrityksille elintärkeää ja kiinnostaa jokaista johtajaa. Tutkimuksen mukaan jo viiden prosentin kasvu työntekijöiden sitoutumisessa johtaa vuoden päästä kolmen prosentin nousuun liikevaihdossa. Kuitenkin parhaiden osaajien houkuttelu ja pitäminen koetaan yrityksissä tällä hetkellä yhtenä suurimpana haasteena maailmanlaajuisesti. Lue lisää.

Jos haluat tietää ensimmäisenä Aon Finland Oy:n järjestämistä tapahtumista, tilaa uutiskirjeemme tästä.

 

Menneet tapahtumat

25.10.2017 Political and Counterparty Risk
20.9.2017 Johdon vastuu ja sen hallinta. Mitkä ovat tulevaisuuden kehityssuunnat?

10.5.2017 Cyber – the fast moving target. Are you prepared?

 

Aon tarjoaa sosiaalista mediaa varten tarkoitettuja toimintoja, joiden avulla voit kommentoida tai jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Mikäli kommentoit tai jaat sisältöä, Aon voi kerätä tiettyjä sosiaalisen median profiilitietoja (käyttäjän perustiedot). Lue lisään Aonin tietosuojasivulta: http://www.aon.com/about-aon/privacy.jsp. Aon ei vastaa kolmannen osapuolen sivustoista. Siksi Aon myös suosittelee perehtymään käyttämiesi sosiaalisen median sivuston tietosuojakäytäntöihin ja -asetuksin.

Request Info Expand
* Required fields


  Invalid Email Addressclose form

Uutiskirje