Netherlands

Loading

Franchise

Als franchiseondernemer zeker van uw zaak

Als franchiseondernemer denkt u liever niet aan de risico's die u loopt. Natuurlijk, ondernemen is risico lopen. Maar u wilt eerst en vooral met klanten en leveranciers bezig zijn, over uw assortiment nadenken en marketingacties voorbereiden. Gelijk heeft u. Toch is het goed om ook bij de risico's stil te staan. Aon neemt u die zorg graag uit handen.

Wat zijn uw ondernemersrisico's?
Als franchiseondernemer heeft u te maken met tal van mogelijke risico's. Voor veel van die risico's zijn uitstekende verzekeringen beschikbaar. Een deel van deze verzekeringen heeft u absoluut nodig, een deel is een vrije keus, afhankelijk van de grootte van het risico dat u in uw situatie loopt of wílt lopen. Vooral in dit laatste geval kunnen wij u goed helpen.

Onafhankelijk, verantwoord en betrokken
Aon is al jaren actief binnen de retailmarkt. Met een groot aantal moederorganisaties hebben wij afspraken gemaakt over verzekeringsproducten die exact zijn afgestemd op de praktijksituatie van zelfstandige franchiseondernemers. Er zijn meer aanbieders die zich richten op ondernemers zoals u. Maar meestal zijn zij gebonden aan de producten van één of enkele verzekeraars. Aon is strikt onafhankelijk en kan daarmee puur in uw belang adviseren.