Netherlands

Loading

Als supermarkt-ondernemer zeker van uw zaak

 

Als supermarkt-ondernemer denkt u liever niet aan de risico's die u loopt. Natuurlijk, ondernemen is risico lopen. Maar u wilt eerst en vooral met klanten en personeel bezig zijn, over uw assortiment nadenken en marketingacties voorbereiden. Gelijk heeft u. Toch is het goed om ook bij de risico's stil te staan. Aon neemt u die zorg graag uit handen.

 

Wat zijn uw ondernemersrisico's?
Als supermarkt-ondernemer heeft u te maken met tal van mogelijke risico's. Voor veel van die risico's zijn uitstekende verzekeringen beschikbaar, bijvoorbeeld de Aon Supermarkt Pakketpolis. Een deel van deze verzekeringen heeft u absoluut nodig, een deel is vrije keus, afhankelijk van de grootte van het risico dat u loopt of wílt lopen. In alle gevallen kunnen wij u goed helpen.

Onafhankelijk, verantwoord en betrokken
Aon is al jaren actief binnen de supermarktbranche. In samenwerking met meerdere franchiseorganisaties hebben we verzekeringsproducten samengesteld die zijn afgestemd op de praktijksituatie van zelfstandige supermarkt-ondernemers. Aon is onafhankelijk en adviseert daardoor puur in uw belang. Door onze kennis van de branche leveren wij uitstekende kwaliteit tegen scherpe premies.

Neem voor een advies op maat vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.