Netherlands

Loading

Aon Nederland

Toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen

We spelen doelgericht in op wereldwijde gebeurtenissen door samenwerken en kennisdelen. We identificeren risico's, brengen ze in kaart, maken ze inzichtelijk en beheersbaar. Aon haalt het beste uit de verzekeringsmarkt om de klant optimaal te bedienen.

Dit doen we onafhankelijk en verantwoord met creatieve en innovatieve oplossingen voor de klant. Aon draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.660 medewerkers.

Over Aon
Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.660 medewerkers. Aon maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega's en verzekeraars.

Meer over Aon Nederland
Nieuwsgierig naar wat Aon Nederland doet, wie we zijn, hoe we denken en waar onze focus naar uitgaat? Wat we betekenen voor onze klanten, in de markt en waar voor én achter staan? En hoe u ons kunt inzetten om organisatiedoelstelling tot een succes te maken?
Meer informatie over Aon »
News room
In de mediaroom van Aon vindt u alle persberichten, nieuwtjes, radioprogramma's, artikelen, filmpjes etc. waaraan we hebben bijgedragen. Speciaal voor de pers of gewoon, uit nieuwsgierigheid.

Naar de news room »
Werken bij Aon Nederland
Werken bij Aon is werken bij een informele, zakelijke dienstverlener die het beste voorheeft voor zijn klanten én voor zijn medewerkers. We vragen creatitiviteit, innovativiteit, originaliteit en ook een leuke, fijne collega's. Word jij onze nieuwe aanwinst?

Meer over werken bij Aon en onze vacatures »
Algemene voorwaarden
Ook Aon heeft algemene voorwaarden, codes en andere belangrijke richtlijnen waar we ons aan hechten om ethisch, verantwoordelijk en succesvol te zijn.

Een overzicht van onze voorwaarden en gedragcodes »