Netherlands

Loading

Connected

Connected is de maandelijkse nieuwsbrief van Aon. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele risico's, onderzoeksresultaten en onze visie.

In deze editie

 • Meld u nu aan voor een van onze terrorisme seminars op 24 en 30 januari
 • De Premie & Subsidie.Monitor: automatisch sociale regelingen benutten
 • Bekijk de preview: gratis kennissessies Pensioen
 • Waarom pensioenfondsen wel risicovoller móeten beleggen
 • Nieuwsbrief blijven ontvangen? Geef uw voorkeuren door


 • umg en aon

  Meld u nu aan voor een van onze terrorisme seminars op 24 en 30 januari
  De impact van een terroristische aanslag op de continuïteit van uw organisatie kan ingrijpend zijn. Denk aan de veiligheid van uw personeel, uw bedrijfsprocessen en uw crisismanagement. Wat kunt u doen om voorbereid te zijn?

  Meld u nu aan voor een van de seminars  De Premie & Subsidie.Monitor: automatisch sociale regelingen benutten
  Het sociale zekerheidsstelsel is voor steeds meer werkgevers als een doolhof. Met deze tool van Aon benut u automatisch op tijd alle sociale regelingen zonder dat u tegen boetes aanloopt.

  Lees meer
  financiele problemen

  Bekijk de preview: gratis kennissessies Pensioen
  De verhoging van de pensioenrichtleeftijd is ingegaan. Een ideaal moment om uw generatiebeleid en de rol van pensioen in het arbeidsvoorwaardenpakket onder de loep te nemen. Om u hierbij te helpen, organiseren wij deze maand drie gratis interactieve kennissessies. Onze pensioenspecialist licht alvast een tipje van de sluier op. Meld u aan via aon.nl/pensioen68/kennissessies

  Bekijk de video en meld u aan  expats

  Waarom pensioenfondsen wel risicovoller móeten beleggen
  Pensioenfondsen doen zichzelf tekort met een voorzichtig beleggingsbeleid, stelt Thierry Rozier, consultant bij Aon Hewitt. Met name jonge werknemers willen best wat meer risico nemen.

  Lees meer

  gdpr

  Nieuwsbrief blijven ontvangen? Geef uw voorkeuren door
  In mei 2018 gaat de GDPR in. Uw gegevens worden hiermee nog beter beschermd. Dit betekent o.a. dat u zelf bepaalt waarover u informatie ontvangt. Alleen als u uw voorkeuren doorgeeft, blijft u deze nieuwsbrief ontvangen.

  Voorkeuren doorgeven