Netherlands

Loading

Connected

 

Connected is de maandelijkse nieuwsbrief van Aon. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele risico's, onderzoeksresultaten en onze visie.

In deze editie

EMEA Health Survey 2018: Nederland koploper duurzame inzetbaarheid
Mogelijk heeft u het al gelezen: Nederlandse werkgevers lopen internationaal voorop ten aanzien van duurzame inzetbaarheid. Wat kan nóg beter en waaraan voldoet een goede gezondheidsstrategie?

Lees meer

 


Balans in uw werknemersbestand: aan de slag met onze gratis seminars
Hoe gaat u om met het spanningsveld tussen talent en ervaring op de werkvloer? Welke arbeidsvoorwaarden spelen een rol? Pensioen kan u helpen een optimaal uitgebalanceerd personeelsbestand te verkrijgen. Kom naar onze seminars en laat u inspireren.

Bekijk de video

 

Wat pensioenfondsen te wachten staat onder IORP II
De implementatiewet van de herziene IORP-richtlijn ligt sinds 13 april ter beoordeling bij de Tweede Kamer. Wat verandert er concreet voor pensioenfondsen onder IORP-II?

Lees meer


 


Seminar: Werkstress raakt uw personeel en bedrijfscontinuïteit: hoe pakt u dit aan?
Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Om u hierbij te helpen, organiseren wij in juni gratis interactieve seminars. Na onze interactieve seminars kunt u direct en gericht aan de slag met de aanpak van werkstress in uw organisatie. Zo bevordert u de betrokkenheid van uw medewerkers, verhoogt u de productiviteit, vermindert u het verzuim en het personeelsverloop.

Lees meer