Netherlands

Loading

Connected

 

Connected is de maandelijkse nieuwsbrief van Aon. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele risico's, onderzoeksresultaten en onze visie.

In deze editie

Prinsjesdag 2018: wéér geen nieuws over pensioenakkoord
Ondanks het feit dat het al bijna Prinsjesdag 2018 is, is er nog altijd geen zicht op een nieuw pensioenakkoord. De Telegraaf sprak onlangs over een conceptakkoord, maar deze staat haaks op verschillende afspraken uit het regeerakkoord. Kortom: nog even geduld.

Lees meer

 

Welke veranderingen brengt Prinsjesdag voor de Zorgverzekeringswet?
Op Prinsjesdag worden altijd een aantal belangrijke wijzigingen bekendgemaakt rond de Zorgverzekeringswet. Wat gebeurt er met het eigen risico? Welke dekking valt voortaan buiten het basispakket? En hoe hoog is de inkomensafhankelijke bijdrage? En het belangrijkst: wat betekent dat voor werkgevers. Aon zet het voor u op een rij.

Lees meer

 

Aon voegt alle UMG-merken samen onder dezelfde naam
Niet de grenzen van afdelingen en labels zijn leidend, maar het beste resultaat voor klanten. Daarom gaan alle UMG-merken vanaf 1 september verder onder de naam Aon. Alle expertise onder één dak en dezelfde naam. Het onderstreept bovendien de betekenis van het Keltische woord Aon zelf: eenheid.

Lees meer


 

Europees pensioenfonds blijkt goed bewaard geheim
Nederlandse werkgevers zijn onvoldoende bekend met de voordelen van een Europees pensioen. Bijna de helft van de grote werkgevers overweegt daardoor een Europees pensioenfonds niet bij de zoektocht naar een toekomstbestendige pensioenregeling. En dat is zonde, want in sommige gevallen biedt een Europees fonds voor werkgevers en deelnemers veel voordelen.

Meer informatie

 

Advocaat-Generaal fluit Rutte I terug over premie Whk
Nederlandse werkgevers die sinds 1 januari 2014 een verhoogde premie Werkhervattingskas (Whk) betaalden, krijgen hiervoor mogelijk met terugwerkende kracht compensatie. De Hoge Raad doet spoedig uitspraak over de verhoogde premie.

Lees meer

 

Laatste plaatsen beschikbaar voor pensioenopleiding september
Aon's pensioenopleiding verbreedt uw kennis en inzicht in pensioenproblematiek, -regelingen en -ontwikkelingen. De opleiding is geschikt voor iedereen die in een dag tijd alle basisbeginselen van pensioen wil opdoen en vanuit werkgeversperspectief te maken heeft met collectieve pensioenen. Meld u aan voor de opleiding op 27 september in Rotterdam.

Lees meer