Netherlands

Loading

Aon presenteert met trots het eerste jaarbericht nieuwe stijl

Het eerste jaarbericht van Aon is vanaf vandaag te downloaden of online te bekijken. Wij blikken in het jaarbericht terug op 2014 en belichten daarnaast ontwikkelingen en uitdagingen in 2015. Wij hebben er dit jaar voor gekozen een jaarbericht uit te brengen dat breder is opgezet dan het oude jaarverslag.

Empower results
Het thema van dit jaarbericht is ‘we empower results’. Deze woorden staan voor hoe Aon economische en persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt voor klanten, collega’s en de samenleving. Het jaarbericht bevat de kerngegevens (cijfers, facts & figures) van Aon Nederland en daarnaast een aantal klantcases en interviews met Aon-medewerkers. Daarnaast wordt er het een en ander verteld over de rol van Aon binnen de Nederlandse maatschappij.

Voor wie is het?
Het jaarbericht bevat voor iedere lezer wat wils. Het is dan ook gericht op een brede doelgroep. Hoewel wij ons primair richten op onze klanten en collega’s, is het juist ook voor mensen die Aon beter willen leren kennen een zeer informatief en gevarieerd magazine. U kunt het jaarbericht hieronder downloaden of een aanvraag doen voor een hardcopy-exemplaar. Wij hopen dat u veel leesplezier beleeft aan het jaarbericht en het deelt met mensen in uw omgeving.