Netherlands

Loading

cyberrisico's

De (in)directe gevolgen van terrorisme en politieke dreiging voor uw organisatie

Wat zijn de onderliggende vraagstukken en risico's?

In Europa is het aantal terroristische aanslagen met maar liefst 174% toegenomen; wereldwijd gezien de grootste stijging. Maar ook elders in de wereld neemt het aantal aanslagen – en de kans daarop – toe. Uw organisatie is zich ongetwijfeld bewust van de risico’s rondom terrorisme en politieke dreiging. Toch is het vaak lastig om een concrete voorstelling te maken van de (in)directe gevolgen. Ook als uw organisatie honderden kilometers van een incident verwijderd is, of er ‘slechts’ de dreiging van terreur is, kan de impact enorm zijn.

Animatie – De gevolgen van terreur in beeld

Deel deze video:     

Om de (in)directe gevolgen van terrorisme en politieke dreiging voor uw organisatie inzichtelijk te maken, hebben wij deze animatie ontwikkeld.

Quickscan - ‘Tien vragen over uw Safety & Security-beleid’

Brochure

Om snel te zien waar u staat en of u wel genoeg bent geïnformeerd over - en voorbereid op - terrorisme en politieke dreiging, hebben wij een korte vragenlijst ontwikkeld. Nadat u de vragen heeft beantwoord, ontvangt u van ons een e-mail waarin wij u vertellen waar u staat met uw Safety & Security-beleid.

Naar de vragenlijst

Gratis seminar ‘Wat te doen bij (de dreiging van) terrorisme’


Tijdens onze seminars behandelen wij, aan de hand van een realistisch scenario, de onderliggende vraagstukken en risico’s rondom terrorisme en politieke dreiging. Tijdens ‘break out-sessies’ geven onze experts op het gebied van bedrijfscontinuïteit, crisismanagement en internationaal reizend personeel vanuit hun discipline een kijk op het scenario.

Meld u aan voor een seminar