Nederlands | Français Belgium

Loading

Actuarial Student / Actuary – Diegem

 

Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend human capital. De groep telt 69 000 personen in meer dan 120 landen. Aon telt meer dan 370 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Luxemburg.

Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur. Bent u op zoek naar een bruisende loopbaan vol afwisseling? Wij staan klaar om u te helpen carrière te maken in de verzekeringswereld! Voor onze klanten is risicobeheer van essentieel belang om de voortzetting van hun activiteiten te “verzekeren”. Voor u is dit een unieke kans om uw ervaring en uw zoektocht naar uitdagingen te verwezenlijken.


Afdeling

Aon Hewitt is een wereldwijd opererende en toonaangevende afdeling van Aon die gespecialiseerd is in het leveren van advies op het gebied van human capital consultancy en outsourcing. Dankzij onze aanpak en expertise en wereldwijde netwerk bieden we oplossingen voor de belangrijkste èn meest gecompliceerde uitdagingen op het vlak van human resources. Uitdagingen waar vele organisaties vandaag de dag voor staan. Ons team bestaat uit professionals die toegang hebben tot brede en diepgaande onderzoeken, kennisplatforms en diensten. U vindt ons verspreid over diverse locaties in het land en wereldwijd. Aon Hewitt werkt voor meer bedrijfssectoren dan welke andere adviesverlener in human capital. Naast de wereldleider zijn we eveneens de innovatieve leider in human capital consultancy en outsourcing. Aon Hewitt heeft 29.000 medewerkers in meer dan 90 landen.

Functie
U maakt deel uit van een dynamisch team van actuarissen en analytici. Het team verleent advies aan grote ondernemingen op het vlak van extralegale voordelen, staat in voor de actuariële berekeningen voor pensioenfondsen en groepsverzekeringen, verzorgt de actuariële berekening, rapportering en consolidatie van de pensioenverplichtingen volgens IFRS of USGAAP voor multinationals, assisteert bij mergers & acquisitions-projecten, voert ALM-studies uit voor pensioenfondsen enz. Het team van Aon Hewitt leert u uitgebreid uw nieuwe vak aan en laat u toe om te groeien naar nieuwe verantwoordelijkheden d.m.v. een continue vorming en reikt mogelijkheden aan om internationaal door te stromen.

Profiel

  • U studeert voor actuaris of bent pas in het bezit van een master diploma actuariaat;
  • U beschikt over een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels;
  • U bent gepassioneerd door analyse van gegevens en cijferwerk;
  • Een goede beheersing van spreadsheet- en tekstverwerkingspakketten en een snel inzicht in berekeningsprogramma’s is een must;
  • U werkt even vlot autonoom als in team en heeft verantwoordelijkheidszin;
  • U bent service-minded en beschikt over vlotte sociale vaardigheden;
  • Nauwkeurigheid is uw tweede natuur!

 

Interesse?

U wilt meer weten over Aon Hewitt en deze vacature? Solliciteer bij de marktleider naar een dynamische baan met leer- en groeimogelijkheden en een competitief salarispakket. Stuur dan meteen uw motivatiebrief en gedetailleerd CV, met vermelding van de functie waarvoor u solliciteert, naar Aon Hewitt, ter attentie van Human Ressources, Telecomlaan 5-7 te 1831 Diegem of per e-mail naar work@aon.be.

 


Volg Aon