Nederlands | Français Belgium

Analyst Employee Benefits

 

Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend human capital. De groep telt 50 000 personen in meer dan 120 landen. Aon telt meer dan 300 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, en Luxemburg.
Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur. Bent u op zoek naar een bruisende loopbaan vol afwisseling? Wij staan klaar om u te helpen carrière te maken in de verzekeringswereld! Voor onze klanten is risicobeheer van essentieel belang om de voortzetting van hun activiteiten te “verzekeren”. Voor u is dit een unieke kans om uw ervaring en uw zoektocht naar uitdagingen te verwezenlijken.

Functie

U fungeert als centraal aanspreekpunt voor vragen van zowel de klanten, als de Employee Benefits Consultants en account managers op verzekeringstechnisch, administratief en boekhoudkundig vlak (bijv. verzekeringscontracten en bijvoegsels opmaken, hernieuwingen en wijzigingen opvolgen, …).

U verzorgt het dagelijks technische beheer – analyse, ontwikkeling, aanpassing – van een portefeuille groepsverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen en aanverwante programma’s bij onze klanten.

In nauwe samenwerking met de Employee Benefits Consultants, inventariseert en beoordeelt u de behoeften van de klant, de bestaande contracten en technische rapporten. U vraagt offertes van verzekeraars op, vergelijkt en beoordeelt deze. U geeft gedetailleerde instructies aan de gekozen verzekeraar met betrekking tot de te verzekeren dekkingen en u verfijnt de polisvoorwaarden.

Profiel

  • U heeft een Bachelor diploma in de Verzekeringen.
  • U spreekt vlot Nederlands en heeft een goede beheersing van het Engels en het Frans.
  • U hebt 3-5 jaar ervaring in het domein van employee benefits
  • U houdt van analyse en cijferwerk.
  • U kunt op een duidelijke en gestructureerde manier communiceren, alsook vlot telefoongesprekken voeren.
  • U bent een service minded teamplayer en beschikt over vlotte sociale vaardigheden.
 

Interesse?

U wilt meer weten over Aon en deze vacature? Solliciteer bij de marktleider naar een dynamische baan met leer- en groeimogelijkheden en een competitief salarispakket. Stuur uw cv naar work@aon.com.