Nederlands | Français Belgium

Claims Handler Automotive 

 

Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend human capital. De groep telt 69 000 personen in meer dan 120 landen. Aon telt meer dan 370 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik en Luxemburg.
Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur. Bent u op zoek naar een bruisende loopbaan vol afwisseling? Wij staan klaar om u te helpen carrière te maken in de verzekeringswereld! Voor onze klanten is risicobeheer van essentieel belang om de voortzetting van hun activiteiten te “verzekeren”. Voor u is dit een unieke kans om uw ervaring en uw zoektocht naar uitdagingen te verwezenlijken.

Functie

Als schadebeheerder bent u verantwoordelijk voor een optimale afhandeling van de schadedossiers van uw klanten en bent u de referentiepersoon in geval van problemen en klachten. U analyseert de schadedossiers grondig; u negotieert met klanten, tegengestelde partijen, verzekeraars, experts en advocaten; en u werkt telkens een goede en efficiënte oplossing uit, rekening houdend met de beperkte termijn. U behandelt elk dossier van A tot Z: van het openen van het dossier, opvolging, betaling, tot het afsluiten en klassement. U neemt ook de behandeling van de agenda en de post ter harte. U maakt schadestatistieken op en interpreteert deze in samenwerking met uw collega's.

Profiel

  • Je hebt een Bachelor diploma Financie- en Verzekeringswezen, Economie of Business Administration;
  • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en het Frans.
  • Je kan een eerste ervaring in een schadedienst voorleggen.
  • Je hebt een grondige kennis van MS Office (vooral Word en Excel).
  • Je werkt steeds klantgericht en je kan goed samenwerken in teamverband.
  • Je bent georganiseerd en je kan goed prioriteiten stellen.

Interesse?

U wilt meer weten over Aon en deze vacature? Solliciteer bij de marktleider naar een dynamische baan met leer- en groeimogelijkheden en een competitief salarispakket. Stuur uw cv naar work@aon.com.