Nederlands | Français Belgium

Stage Cyber risicoanalyse Belgische kmo's

 

Begeleid door Aon
Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend Employee Benefits. De groep telt 50 000 personen in meer dan 120 landen. Aon telt meer dan 300 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Luxemburg.

Aon is vergelijkbaar met de Big 4 consultancies maar dan op gebied van Risk en Insurance.

Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wat wordt van jou verwacht?
Dat je meewerkt aan een cyber risicoanalyse aan de hand van de Aon CyQu (Cyber Quotient Evaluation) tool.

Je bevraagt 100 kmo’s en begeleidt hen bij het toepassen van de CyQu tool. Na het invullen van een online vragenlijst wordt er een CyQu score bepaald op basis van verschillende controlegebieden of preventiedomeinen (Legal, IT, Human Element…).

Hierna wordt een benchmark gemaakt met peers in andere landen, waardoor jouw studie een vergelijking kan maken van het beveiligingsniveau van Belgische kmo’s ten opzichte van soortgelijke bedrijven in andere landen. Het doel is om te meten waar Belgische bedrijven staan ten opzichte van een internationale benchmark.

Voornaamste taken (niet exhaustief): 100-tal kmo’s contacteren en project voorleggen, CyQu tool toepassen, consolideren van de gegevens en conclusieverslag schrijven.

De stage wordt eveneens begeleid door Belrim (Belgian Risk and Insurance Management Association), de vereniging van risk managers van de grootste Belgische bedrijven. Een succesvolle stage kan leiden naar gratis transport, verblijf en deelname aan de volgende Ferma beurs (zoals Ferma 2021 Kopenhagen).

Wat bieden we jou?

  • Een stage introductie in ons hoofdkantoor te Diegem
  • Altijd een werkplek en laptop tot je beschikking.
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling door ondersteuning van een stagebegeleider uit de business.
  • Transportvergoeding terugbetaald
  • Mogelijkheid om door te groeien, bij goede prestaties en beschikbare en passende vacatures.

Interesse?
Stuur jouw CV door naar work@aon.be