Nederlands | Français Belgium

Stage Pension Survey 

 

Begeleid door Aon
Aon is wereldleider in risicobeheer, verzekeringen en herverzekeringen en advies betreffend Employee Benefits. De groep telt 50.000 personen in meer dan 120 landen. Aon telt meer dan 300 medewerkers verspreid over kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Luxemburg.

Aon is vergelijkbaar met de Big 4 consultancy maar dan op gebied van Risk en Insurance.

Aon biedt ruimte aan ondernemende mensen die onze klanten ondersteunen bij het durven nemen van verantwoorde risico’s. Vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid nemen en krijgen, kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wat wordt van jou verwacht?
Dat je meewerkt aan de Aon Pension Survey, de grootste survey in zijn soort op de Belgische markt (200 bedrijven). Deze zal in 2022 voor de 10de keer uitgebracht worden.

De Aon Pension Survey is een overzicht waarbij een rangschikking van de aanvullende pensioenplannen op de Belgische markt wordt gemaakt. Dit laat iedere deelnemende onderneming toe om haar positie in de Belgische markt te kennen met betrekking tot het aanvullende pensioenplan.

Je krijgt daarbij de gelegenheid om samen te werken met een team van pensioenexperten.

De voornaamste taken zijn: het opvragen en het analyseren van de pensioenreglementen, en die parametriseren in de Aon Pension Survey tool, het analyseren van de resultaten en het opmaken van een rapport voor iedere deelnemende ondernemingen.

Je wordt betrokken bij de marketing van het rapport.

Wat bieden we jou?

  • Een stage introductie in ons hoofdkantoor te Diegem
  • Altijd een werkplek en laptop tot je beschikking.
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling door ondersteuning van een stagebegeleider uit de business.
  • Transportvergoeding terugbetaald.
  • Mogelijkheid om door te groeien, bij goede prestaties en beschikbare en passende vacatures.
Interesse?
Stuur jouw CV door naar work@aon.be