Greece Greece

Πρόσκληση για το συνέδριο Aon Credit Solutions 2020

 

Η Aon παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις ασφάλισης πιστώσεων έναντι κινδύνων μη πληρωμής, βελτιώνοντας παράλληλα την πρόσβαση στη χρηματοδότηση των εμπορικών συναλλαγών και βοηθώντας την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.

Η Aon σας προσκαλεί στο Συνέδριο “Credit Solutions 2020” τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Το Συνέδριο Aon CSC 2020 είναι μια πρωτοποριακή συνεδριακή εμπειρία 5 ημερών, που δίνει την απόλυτη ευελιξία στους συμμετέχοντες να εστιάσουν στα βασικά θέματα που είναι κρίσιμα για τις επιχειρηματικές τους προτεραιότητες.

Την πρώτη ημέρα, το site του συνεδρίου θα έχει όλo το περιεχόμενο έτοιμο για λήψη, ανάγνωση, παρακολούθηση και ακρόαση. Η ζωντανή μετάδοση του συνεδρίου θα φιλοξενείται μεταξύ 12:00 - 14:00 ώρα Ελλάδας, Δευτέρα έως Πέμπτη και θα είναι μέρος του on-demand περιεχομένου 24 ώρες αργότερα.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες κι όχι μόνο:

• Βελτίωση ρευστότητας
• Καινοτόμες εφαρμογές Πιστωτικών Λύσεων
• Οικονομικές προβλέψεις
• Διαχείριση πιστωτικού κινδύνου και εξ αποστάσεως εργασία
• Προώθηση της οργανικής ανάπτυξης σε νέες αγορές
• Βελτιστοποίηση συγχωνεύσεων και εξαγορών
• Νέες επιχειρηματικές προσεγγίσεις στον πιστωτικό κίνδυνο το 2021

Τέλος, το συνέδριο θα είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία να ακούσετε σε συζήτηση panel τους κορυφαίους οικονομολόγους των Euler Hermes, Atradius και Coface σχετικά με τις προοπτικές του κόσμου το 2021 και μετά.

Όλο το περιεχόμενο του συνεδρίου θα καταγραφεί και θα είναι διαθέσιμο on-demand όλη την εβδομάδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για να λάβετε μια σύνδεση.

Για την εγγραφή σας στο συνέδριο Aon Credit Solutions 2020 πατήστε εδώ.
_______________________
Σχετικά με την Aon
Η Aon plc (NYSE: AON) αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, συνταξιοδότησης και υγείας. Οι 50.000 συνάδελφοί μας σε 120 χώρες επιτυγχάνουν αποτελέσματα για πελάτες μέσω της χρήσης δεδομένων βιομηχανικής ιδιοκτησίας και αναλύσεων, για την παροχή πληροφοριών που μειώνουν την αστάθεια και βελτιώνουν την απόδοση.

Ακολουθήστε την Aon στο Twitter και στο LinkedIn
Μείνετε ενημερωμένοι μέσω του Aon Global NewsroomAon Greek Newsroom και μάθετε περισσότερα από τους συμβούλους μας στο The One Brief.