Hungary
Hungary main image

Az Aon Magyarországon


Az Aon a világ vezető kockázatkezelési-, biztosítási-, viszontbiztosítási- és humánerőforrás tanácsadó cége.

A világon több mint szakmailag jól képzett, az ügyfelek érdekeit képviselő munkavállalója segítségével az Aon hatékony megoldásokat kínál a vállalati kockázatkezelés, biztosítási portfoliókezelés valamit a munkaerő gazdálkodás területén.

Az Aon Magyarország Kft legfőbb értéke szaktudása, mellyel ügyfeleit támogatja a kockázatok csökkentésében, veszélyek elkerülésében. Egy rosszul kezelt kockázat a vállalkozás bukását is okozhatja. Elég arra gondolnunk, hogy mit jelent a mezőgazdaság számára egy aszályos év, egy bútorüzem számára egy tűzeset, egy gyártó cég számára ha az elkészített termékek szállítás közben megsemmisülnek, egy tanácsadó cég számára ha vezetői rossz döntést hoznak, vagy ha a kulcspozícióban lévő munkatársak kiesnek a munkából.

Az Aon Risk Service Magyarországon 1990 – től van jelen. A folyamatosan fejlődő és növekvő cég 68 munkatársával, szakirányú és iparágspcifikus megoldásokat kínál ügyfelei számára a következő területeken:

 • Kockázatkezelés
 • Biztosítási tanácsadás, biztosítási portfoliókezelés
 • Cégre szabott komplex biztosítási programok kidolgozása, életbe léptetése, szakmai felügyelete
 • Biztosítási pályázatok előkészítése, megvalósítása, értékelése
 • Kockázatfelmérés, mérnöki szemlék, mérnöki szolgáltatások
 • Munkáltatói “gondoskodás” programok
 • Teljeskörű kárrendezési ügyintézés

Hitvallásunk:

 • Megújuló szakmai tapasztalattal a legmagasabb szintű kiszolgálásért
 • Figyelmünk központjában az ügyfél áll
 • Függetlenségünk az objektivitás záloga
 • Elkötelezettség a minőség iránt
 • Naprakész, széleskörű ismeret a hazai és nemzetközi biztosítási piacról

Aon Hewitt

Az Aon Hewitt a világ első számú humánerőforrás és outsourcing tanácsadója, mely kiváló forrásokkal, szakértelemmel és globális szervezettel rendelkezik ahhoz, hogy a legkomolyabb és legösszetettebb humán kihívásokat is megoldja.

Nálunk dolgoznak az iparág legjobb szakemberei, akik több kutatást, programot, szolgáltatást kínálnak - számos piacon és iparági szegmensben - mint bármely más humánerőforrás cég. Fő fókuszunkban ügyfeleink állnak: megkülönböztető értékeket nyújtva kiváló ügyfél kiszolgálást és mérhető üzleti előnyöket kínálunk számukra.

Tanácsadói szolgáltatások

Az emberek világgazdaságban betöltött szerepe sosem volt ennél nagyobb. A vezetők egyre inkább az emberi erőforrás eredményeket sorolják a legnagyobb kihívásaik és üzleti prioritásaik közé. Az eredményes versenyhez elengedhetetlen a kidolgozott vállalati stratégia arra vonatkozóan, hogy a cégek hogyan vonzzák, jutalmazzák, őrizzék meg és motiválják a legtehetségesebbeket az iparágukban.

Az Aon Hewitt tanácsadói segítenek megoldást találni a cégek legösszetettebb emberi kihívásaira. Ügyfeleinkkel motivációs programok megszervezésén, nyugdíj kockázatok kezelésén, befektetési stratégiák fejlesztésén, az üzleti eredmények javítása érdekében végzett szervezet-optimalizáláson dolgozunk, és nyugdíjazási, nyugdíj –és egészségügyi reformokban is eligazítjuk őket.

Juttatások adminisztrációja

Legyen a cég egy összetett globális vállalkozás vagy egy növekvő középvállalat, az Aon Hewitt outsourcing megoldásai által fejlődik a céges juttatások rendszere, csökkennek az ügyfélpanaszok, és lehetővé válik, hogy az ügyfelek inkább stratégiai ügyeikre koncentráljanak és javítsák HR befektetéseik megtérüléseit.

HR folyamatok kiszervezése

Az Aon Hewitt segít a szervezeteknek, hogy az összetett HR folyamatokat egyetlen szolgáltatóhoz szervezzék ki, segít egy inkább stratégiai HR funkció kialakításában, a beszállítói modellek átalakításában, és a munkavállalók részére nyújtott szolgáltatások fejlezstésében. Évente több mint 70 millió HR vonatkozású ügyön dolgozunk közel 20 millió munkavállaló, nyugdíjas és családtagjai számára.

Aktuárius szolgáltatások

Dinamikusan fejlődő aktuárius központunkban vállalati nyugdíjterveket értékelünk, hogy ügyfeleink a lehető legmagasabb értékű valamint fenntartható juttatásokat tudják nyújtani befektetéseikből.
Nemzetközi piacon jártas szakembereink Amerikától Európáig számos vállalatot szolgálnak ki és látnak el tanáccsal a nyugdíj- és egészségprogramok területén.

Additional links:
www.legjobbmunkahely.hu
www.tehetsegmagnesek.com 

Irodáink MagyarországonRequest Info Expand
* Required fields


  Invalid Email Addressclose form
Find office locations