Deel deze pagina
Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk

Meer informatie over WGA (flex en vast), verzuim & arbeidsongeschiktheid

Op deze pagina vindt u meer informatie over WGA (flex en vast), verzuim & arbeidsongeschiktheid én over Aon's complete oplossing.

Aon’s integrale oplossing
Verzuim & WGA.IN CONTROL: alles onder één dak

Uit onderzoek blijkt dat u er goed aan doet diensten en dekkingen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid zoveel mogelijk bij één partij onder te brengen. U wilt daarnaast te allen tijde op de hoogte zijn van de marktontwikkelingen en voldoen aan de complexe wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Lees verder ›

12 jaar vast aan een zieke (ex-)werknemer?

Brochure Verzuim & WGA.IN CONTROL
Grip op verzuim met de juiste producten en diensten

U bent als werkgever (vanaf de eerste ziektedag) voor maximaal 12 jaar financieel verantwoordelijk voor zowel vaste als tijdelijke werknemers, ook na het dienstverband. De snel opvolgende aanpassingen in het stelsel van sociale zekerheid zorgen er daarnaast voor, dat het cruciaal is om goed geïnformeerd te zijn.

Bekijk brochure ›

View brochure in English ›Webinar
Direct bekijken

Tijdens ons webinar 'Verplichtingen en risico's rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid' vertellen wij u over de gevolgen van de ontwikkelingen in de sociale zekerheid, de impact van de wijzigingen in de sociale zekerheid voor uw organisatie en hoe u zich moet voorbereiden op de keuzes die u moet maken.

Bekijk nu het webinar ›