Netherlands

Basiscursus Verzekeringen voor Gemeenten

 

Onze opleiding stelt u in staat vrijwel zelfstandig het verzekeringspakket van uw gemeente te beheren

Herkenbaar?
Als aanspreekpunt voor het verzekeringspakket binnen uw gemeente, krijgt u regelmatig veel vragen. Wat doen we als de gemeente wordt aangesproken op het herstellen van schade? Zijn we verzekerd als onze persoonsgegevens worden gehackt? Hoe zit het met onze brandpolis? Om hier antwoord op te kunnen geven, moet u vaak terugvallen op externe adviseurs. Maar zou het niet prettig zijn om de benodigde kennis reeds in huis te hebben?

Om die reden organiseren wij op 14 november 2019 de ‘Basiscursus Verzekeringen voor Gemeenten’. De cursus start om 9.15 uur (ontvangst vanaf 8.45 uur) in Utrecht en eindigt om 16.00 uur.

Inhoud cursus
Tijdens de cursus delen Aon’s specialisten hun kennis over de belangrijkste verzekeringen binnen gemeenten en de uitdagingen en vraagstukken die daarbij komen kijken. We behandelen veelvoorkomende verzekeringsvragen, schadegevallen en voorzien u van handvatten die u in de toekomst kunt gebruiken bij de behandeling van (schade)incidenten. Er is daarnaast alle ruimte om in gesprek te gaan met onze specialisten.

Wij richten ons tijdens de cursus op vier verzekeringen:

  • Brand
  • Aansprakelijkheid
  • Construction All Risks
  • Cyber

Voor wie is de cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor iedereen die binnen de gemeentelijke organisatie fungeert als aanspreekpunt en/of beheerder van het verzekeringspakket. Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Welk doel?
Na deelname aan de cursus ben je in staat om de alledaagse verzekeringsvragen die binnen de organisatie aan jou worden gesteld te beantwoorden. Daarnaast ben je in staat om te signaleren wanneer je nader advies moet inwinnen bij Aon of dat je dingen moet melden.

Wat kost deelname?
Deelname aan de cursus kost €495. Aangezien de Aon Academy geaccrediteerd is bij de CRKBO is deze cursus vrijgesteld van btw.

Meld je aan

Factuuradres

Indien het factuuradres verschilt van het eerder opgegeven adres, vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen.