Netherlands
cyberrisico's

Voorbereid zijn op de gevolgen van terrorisme en politieke dreiging

 

Wat zijn de onderliggende vraagstukken en risico's?

In Europa is het aantal terroristische aanslagen met maar liefst 174% toegenomen; wereldwijd gezien de grootste stijging. Maar ook elders in de wereld neemt het aantal aanslagen – en de kans daarop – toe. Uw organisatie is zich ongetwijfeld bewust van de risico’s rondom terrorisme en politieke dreiging. Toch is het vaak lastig om een concrete voorstelling te maken van de (in)directe gevolgen. Ook als uw organisatie honderden kilometers van een incident verwijderd is, of er ‘slechts’ de dreiging van terreur is, kan de impact enorm zijn.

 
 

Infographic – Organisaties en terrorisme

Brochure

Als een gevolg van een wereldwijde toename van terrorisme en politiek geweld ervaren organisaties steeds vaker bedreigende situaties voor hun mensen, continuïteit en activa. Hoe ziet de impact van een aanslag er nou eigenlijk uit?

Bekijk de infographic

 
 

Onderzoeksresultaten: hoe goed zijn Nederlandse organisaties voorbereid op terrorisme?

Brochure

Organisaties denken steeds meer na over het risico van terrorisme. Maar zijn Nederlandse organisaties wel genoeg geïnformeerd over - en voorbereid op - een aanslag? Wij vroegen hen naar hun inzicht in het risico en de mogelijke impact op hun organisatie. Wat zijn de onderzoeksresultaten?

Naar de onderzoeksresultaten