Netherlands
Masterclass Portefeuille Constructie

Masterclass Portefeuille ConstructiePortefeuille constructie voor pensioenfondsen
Vermogensbeheer is een kernactiviteit bij het uitvoeren van pensioenregelingen. Bent u bestuurslid van een pensioenfonds? Of bent u lid van een deelnemersraad of verantwoordingsorgaan? Dan is het belangrijk dat u weet hoe het inrichten van beleggingsportefeuilles in zijn werk gaat. Tijdens de Masterclass Portefeuille Constructie staan wij hier uitvoerig bij stil. U gaat in op de beleggingsdoelstellingen van een pensioenfonds. En ook worden aspecten als rendement en risico besproken.

Doel en programma
Na het volgen van deze masterclass bent u in staat om werkgevers en werknemers professioneel te woord te staan. U kunt helder uitleg geven over aspecten als het beleggingsproces, investment beliefs, risico aannames en de ALM-studie. Het programma van de masterclass bestaat uit de volgende onderdelen.

Voor wie
Deze masterclass is geschikt voor bestuursleden van pensioenfondsen, en voor leden van deelnemersraden en verantwoordingsorganen.

Vooropleiding
Om de masterclass te kunnen volgen, is voldoende kennis van vermogensbeheer vereist. Informeer hierover bij Aon. Zie de contactgegevens op deze pagina.

Duur van de masterclass
De Masterclass Portefeuille Constructie duurt een dagdeel.

Materiaal
U ontvangt bij aanvang alle benodigde materialen en documentatie om de masterclass te kunnen volgen.

Certificaat
Na afloop van de masterclass ontvangt u een certificaat.

Contact

Meer informatie

Deel dit artikel

Volg Aon