Netherlands
Masterclass Vastrentende waarde

Masterclass Vastrentende WaardenVastrentende waarden en uw pensioenfonds
Vermogensbeheer is een kernactiviteit bij het uitvoeren van pensioenregelingen. Bent u bestuurslid van een pensioenfonds? Of bent u lid van een deelnemersraad of verantwoordingsorgaan? Dan is het belangrijk dat u weet hoe het beleggen van pensioenvermogen in zijn werk gaat. Tijdens de Masterclass Vastrentende Waarden besteden wij aandacht aan de specifieke rol van vastrentende waarden bij het beleggen. Het principe van vastrentende waarden wordt uitgelegd en we gaan in op de verschillende soorten vastrentende waarden die er zijn. Daarnaast krijgt u inzicht in de samenstelling en ontwikkeling van de markt.

Doel en programma
Na het volgen van deze masterclass weet u wat de eigenschappen van vastrentende waarden zijn en hoe de prijs tot stand komt. Ook gaan we in op onderwerpen als kredietkwaliteit, marktsamenstelling en de rol van vastrentende waarden binnen de totale beleggingsportefeuille. Het programma van deze masterclass bestaat uit de volgende onderdelen.

Voor wie
Deze masterclass is geschikt voor bestuursleden van pensioenfondsen, en voor leden van deelnemersraden en verantwoordingsorganen.

Duur van de masterclass
De Masterclass Vastrentende Waarden duurt een dagdeel.

Materiaal
U ontvangt bij aanvang alle benodigde materialen en documentatie om de masterclass te kunnen volgen.

Certificaat
Na afloop van de masterclass ontvangt u een certificaat.

Contact

Meer informatie

Deel dit artikel

Volg Aon