Netherlands
Seminar prinsjesdag
 • Seminar Prinsjesdag
  Op de derde dinsdag van september start het nieuwe werkjaar van de Staten-Generaal. Dat is ook het moment waarop de begroting en plannen van de regering voor het komende jaar bekend worden gemaakt. Dat heeft elk jaar impact op werkgevers en werknemers. Denk aan maatregelen rondom pensioenen, AOW, zorgverzekeringen en Ziektewet. Tijdens dit seminar zetten we de maatregelen voor 2014 op een rij. U ontdekt wat dit voor u betekent en hoe u daar slim op in kunt spelen.

  Data en locatie
  Dinsdag 1 oktober 2013: Aon-kantoor, Paalbergweg 2-4 te Amsterdam
  Donderdag 3 oktober 2013: Aon-kantoor, Admiraliteitskade 62 te Rotterdam

  U kunt zich hier aanmelden voor het seminar.

  Bent u van plan vaker deel te nemen aan een van onze seminars? Neem dan een abonnement.
 • We verwelkomen u graag op ons seminar. De prijs van één seminar is EUR 440 per persoon.
  De kosten van een jaarabonnement (3 seminars: Seminar Wia, hoe nu verder? - Seminar Prinsjesdag - Seminar Invoering maatregelen in de praktijk) bedragen EUR 995 per persoon.

  Wilt u alleen deelnemen aan het seminar 'Prinsjesdag' vul dan onderstaand formulier in. Wilt u gebruik maken van het jaarabonnement klik dan hier.

  Bekijk de betalings- en annuleringsvoorwaarden voor meer informatie.
   

  De genoemde kosten zijn inclusief informatiemateriaal, drankjes en versnaperingen gedurende het seminar. De bedragen zijn exclusief BTW.

   

  Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.
   
   

  * Is verplicht
 • De Aon Academy helpt u graag op weg. Zowel bij het begrijpen als bij het omgaan met deze complexe materie. Een vast onderdeel van de Aon Academy is een reeks actualiteitenseminars. Tijdens deze seminars praten diverse specialisten met een schat aan ervaring u bij over alles wat met sociale zekerheid te maken heeft. Met aandacht voor de actualiteit en voor uw vragen. Daar kunt u uw voordeel mee doen.
  Aandacht voor theorie én praktijk
  Delen van kennis en ervaring
  Kennismaken met vakgenoten
  Certificaat van deelname

  Abonnement: verzekerd van kennis. Het hele jaar door
  Dankzij een jaarabonnement bent u verzekerd van up-to-date kennis. Met dit abonnement bent u welkom bij ieder seminar. Kunt u zelf een keer niet komen? Of past het onderwerp beter bij een andere specialist van uw bedrijf? Dan is een van uw collega's van harte welkom. Liever één seminar volgen? Ook dat is mogelijk. De kosten:
  De seminars zijn los te volgen voor EUR 440
  Doet u vaker mee, dan krijgt u vanaf de tweede bijeenkomst een korting van 10% op de losse prijs
  Met een abonnement betaalt u EUR 995 voor drie bijeenkomsten


  Wilt u gebruik maken van het jaarabonnement klik dan hier.
   
 • Invoering maatregelen in de praktijk
  Op Prinsjesdag zijn de plannen gepresenteerd, maar hoe zijn deze daadwerkelijk uitgepakt? Wat is de impact van de gepresenteerde maatregelen? Tijdens dit derde seminar staan onderwerpen op het gebied van sociale zekerheid en HR centraal die op dat moment actueel zijn.

  Donderdag 12 december 2013: Aon-kantoor, Paalbergweg 2-4 te Amsterdam
  Dinsdag 17 december 2013: Aon-kantoor, Admiraliteitskade 62 te Rotterdam

  Aanmelden: www.aon.nl/seminarpraktijk

Contact

Deel dit artikel

Volg Aon Nederland