Netherlands

Break-even analyse WGA ERD

 

Bereken uw financieel voordeel

Zorg ervoor dat u tijdig een onderbouwde keuze kunt maken voor het eigenrisicodragerschap voor de WGA. Met de break-even analyse berekenen wij welke premiestelling voor het WGA eigenrisicodragerschap voor uw organisatie een financieel voordeel oplevert.

Benodigde informatie
Om de analyse uit te kunnen voeren vragen wij het volgende van u:

  • Werknemersbestand (geanonimiseerd)
  • Historische instroomcijfers WGA (en verwachting voor instroom in de toekomst)
  • Kopie beschikking gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2014 en 2015

Voor een tijdige en juiste financiële analyse is het van groot belang dat alle gevraagde informatie wordt aangeleverd. Omdat de gevraagde gegevens vertrouwelijk zijn, zal een consultant contact met u opnemen. Vul het onderstaande formulier in zodat wij u kunnen bereiken.

Ja, ik wil een Break - even analyse!

 

 

 

Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.

 

 

 
 

Vervolgstappen
Na het uitvoeren van de Break-even analyse voeren wij graag het volledige WGA-onderzoek voor u uit, waarbij we de verzekeringsmarkt in kaart brengen. De resultaten van het onderzoek stellen u in staat een volledig onderbouwde en verantwoorde keuze te maken tussen het publieke stelsel en het eigenrisicodragerschap voor de WGA. Voor het WGA-onderzoek onder verzekeraars geldt een gereduceerd tarief als dit volgt op een Break-even analyse.