Netherlands

Cyber Security Maand: Zorg nu voor inzicht in uw cyberrisico’s

 

Profiteer nu van korting op CyQu

In oktober is het Cyber Security Maand en wordt er internationaal extra aandacht besteed aan digitale dreigingen en cyberveiligheid. Niet alleen het aantal cyberincidenten bleef ook dit jaar weer toenemen, ook wordt de (financiële) impact van dit soort incidenten door de toenemende digitalisering steeds groter. Denk aan de ransomware-aanval bij Hof van Twente en de grootschalige kwetsbaarheden bij Microsoft Exchange en SolarWinds’ Orion, met grote gevolgen voor veel IT-organisaties. Toch blijkt uit Aon’s Risicorapport Cyberveiligheid 2021 dat veel organisaties nog niet goed zijn voorbereid op cyberdreigingen.

Cyberveiligheid organisaties moet beter

Aon baseerde het rapport op de ingevulde assessments (CyQu) van meer dan 1000 organisaties. Uit het rapport blijkt dat er nog veel kan verbeteren aan de cyberveiligheid bij organisaties:

  • 36% vindt dat ze goed zijn voorbereid op gegevensbescherming.
  • 31% heeft adequate maatregelen voor de weerbaarheid tegen ransomware getroffen.
  • 21% heeft maatregelen getroffen voor een cyberveilige samenwerking met toeleveranciers.
  • 40% is veilig ingericht op werken op afstand.
Ik wil nu inzicht in cyberrisico’s
 

Hoe cybervolwassen is uw organisatie?

Cyber Security Maand is een goed moment om eens stil te staan bij de cybervolwassenheid van uw organisatie. Hoe cyberveillig bent u en wat kunt u doen om uw weerbaarheid tegen cyberrisico’s te verhogen? U krijgt antwoord op deze vragen met Aon’s CyQu, onze bekroonde assessmentmethodiek. Uw aanpak tegen cyberrisico’s begint altijd met inzicht.

Tijdelijk aanbod Cyber Security Maand
Profiteer nu van het gereduceerde tarief op Aon’s CyQu. Alleen tijdens de Cyber Security Maand betaalt u geen € 4250, maar slechts € 3500. Met de inzichten die u krijgt, helpen wij u graag met een effectieve aanpak tegen cyberrisico’s voor uw organisatie.
Direct naar CyQu en het oktober-aanbod