Netherlands

In deze tijd van thuiswerken vragen we veel van onze mensen. Naast medewerker hebben ze ook andere rollen en taken en juist door het thuiswerken lopen die rollen door elkaar heen. Het is lang niet voor iedereen makkelijk om de balans tussen werk en privé nu te bewaren. Dus is het, juist in deze tijd, belangrijk dat u als werkgever oog hebt voor het vitaal houden van uw medewerkers en hier een actieve rol in speelt.

Aon heeft een online-toolkit ontwikkeld, waarmee u de vitaliteit van uw medewerkers ondersteunt en hen helpt weerbaar(der) te zijn tegen de mogelijke gevolgen van het langdurig thuiswerken. Op basis van de vijf pijlers van vitaliteit en met de inzet van verschillende middelen houdt u uw medewerkers betrokken en werken zij actief aan hun vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
In dit document leest u meer over de achtergrond en mogelijkheden van deze toolkit.

Lees verder

 

Duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers tijdens en na de pandemie

Vitaliteit op de (digitale) werkvloer: door de uitbraak van het coronavirus is het voor veel organisaties nog meer een thema dan normaal. U vraagt zich misschien af: hoe kan ik in deze tijd het werkgeluk van mijn medewerkers verhogen? En: hoe zorg ik voor een veilige, gezonde werkplek? De experts van Aon geven u tips en advies.

Lees verder

 

Wilt u een persoonlijk advies over vitaliteit op de werkvloer?

Neem contact op met onze manager health solutions.