Netherlands

Veelgestelde vragen

Is Marine van Aon Risk Services een verzekeraar?

Nee, Marine van Aon Risk Services is een intermediair. Namens u treden wij in contact met verzekeraars. We vragen bijvoorbeeld offertes aan, vergelijken die en leggen u het beste voorstel voor. Maar ook handelen we namens u de schade af. De bespaart u tijd en geld.

Welke toegevoegde waarde biedt Marine van Aon Risk Services?

Onze toegevoegde waarde is dat we enerzijds kennis van zaken hebben wat ertoe bijdraagt dat u de juiste keuze kunt maken. Maar daarnaast verloopt de schadeafwikkeling sneller omdat we de juiste contacten hebben en de regels door en door kennen. Bovendien hebben we een sterke marktpositie aan de inkoopzijde. Zo kunnen we voor u gunstige tarieven bedingen bij verzekeraars.

Met welke verzekeraars werkt Marine van Aon Risk Services?

We selecteren voor iedere vraag de verzekeraar die het best aansluit bij de wensen en behoeften. In de praktijk betekent dit dat we samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde verzekeraars in Nederland en daarbuiten.

Waar verdient Marine van Aon Risk Services zijn geld mee?

Dat is afhankelijk van de afspraak die we met u maken. We kunnen u op basis van een uurtarief adviseren en begeleiden. Maar omdat Marine van Aon Risk Services een deel van het werk van verzekeraars uithanden neemt, kunnen we ook een commissie ontvangen van de verzekeraar waar uw verzekering is ondergebracht. Dan kost onze dienstverlening u niets.

Wordt schade aan mijn schip ook vergoed als ik in het buitenland vaar?

Dat is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Daarom is het ook zo belangrijk om vooraf helder in kaart te brengen welke risico’s u wilt verzekeren.
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten

Contact