Netherlands

Bouw

 

De ontwikkelingen en de risico's

De groei in de bouwsector zet de afgelopen jaren flink door. Er is meer dan genoeg werk voor bedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw, de infrabouw en de gespecialiseerde installatie- en afwerkingsbedrijven. Een positieve ontwikkeling die niet zonder nieuwe uitdagingen en risico’s blijft. De rendementen blijven laag, doordat de materiaalkosten sterk gestegen zijn. En de hele sector kampt met capaciteitsproblemen omdat goed personeel lastig te vinden en te behouden is.

Nieuwe uitdagingen in een dynamische tijd

De markt vraagt om nieuwe ontwikkelingen die direct invloed hebben op uw bedrijf: zoals investeringen in verduurzaming en de toenemende vraag naar transformatie van bestaande bouw. Ook de manier van samenwerking tussen bedrijven en overheden verandert snel met nieuwe, complexe contractvormen als gevolg. Hoe gaat u om met deze uitdagingen? Het lijkt een goede tijd om te investeren in de vitaliteit en van uw personeel. Of is dit het moment om serieus werk te maken van robotisering? Om het bedrijf draaiende te houden en de concurrent een stap voor te blijven, wilt u de juist keuzes maken voor de toekomst.

Inzicht in uw risico’s is het startpunt

Om in de dynamische en competitieve bouwsector een goede positie te behouden, is inzicht in uw risico’s essentieel. Met risicomanagement brengt u de mogelijke financiële consequenties in kaart van de keuzes die u maakt. Zo neemt u een afgewogen beslissing over de risico’s die u wel of niet verzekert. En u weet welke verzekering voor uw bedrijf de beste keuze is, met een betaalbare premie en een dekking waar u op kunt rekenen als u schade lijdt. Zo zorgt u dat risico’s niet in schades veranderen en een incident geen crisis wordt.

Wat doen wij voor u?
Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag bij het beheersen van uw risico’s, zodat u de juiste keuzes maakt voor uw bedrijf. Aon biedt u:

  • gespecialiseerde adviseurs met kennis van de bouwsector;
  • innovatieve en onderscheidende verzekeringsoplossingen;
  • ondersteuning bij alle aspecten van het bouwproces, zoals preventie-advies, verzekeringen en schadebehandeling.
Wij helpen u graag

Heeft u vragen over uw risico’s, verzekeringen of over een schade? Onze adviseurs helpen u graag verder. U neemt makkelijk en snel contact met ons op via het contactformulier.

Klik hier om uw e-mailvoorkeuren te beheren.