Netherlands

Waarom Aon

Wat is de waarde van uw appartementencomplex en hoe zit het bijvoorbeeld met de bedrijven die er gevestigd zijn? Wat te denken van appartementen met een extra luxe keuken of badkamer? En misschien verschillen de appartementen onderling qua grootte en hoe vertalen al deze variabelen zich in de premie? Aon kan u helpen deze en andere vragen te beantwoorden.

Ervaring

Aon heeft ruime ervaring met het verzekeren van Verenigingen van Eigenaren. Een groot aantal VvE’s behoort tot de klantenkring van Aon, en met elkaar vertegenwoordigen zij een vastgoedwaarde van vele miljarden euro’s.

Onafhankelijk en deskundig

Omdat Aon zo’n grote en bovendien onafhankelijke marktpartij is, kan ze aantrekkelijke voorwaarden bedingen bij verzekeraars. Daarbij kan Aon u adviseren op tal van gebieden want Aon heeft in de loop der jaren veel specifieke expertise opgebouwd. Hiervan profiteert u als VvE en dat begint al in het taxatieproces. Voor het vaststellen van de herbouwwaarde van het gebouw kunnen wij u gereduceerde taxatietarieven aanbieden van gerenommeerde taxatiebureaus.
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten

Contact

Relevante links