Netherlands

Oplossingen voor woningcorporaties

Ondernemen is risico nemen. Dat geldt niet alleen voor het bedrijfsleven, maar vandaag de dag is dat ook voor woningcorporaties aan de orde. Van u wordt verwacht dat u commercieel opereert, maar als woningcorporatie heeft u bovenal een maatschappelijk belang. U kunt dus niet zomaar elk risico voor lief nemen. Verantwoord risico’s nemen, luidt dan ook het devies. Effectief risicomanagement stelt uw organisatie in staat om die uitdaging met een gerust hart aan te gaan.

Advies en concrete oplossingen

Risicomanagement geeft u zicht op de risico’s die uw organisatie loopt zodat u ze weloverwogen kunt aangaan. Aon is specialist op dit gebied en adviseert over het herkennen en beheersen van risico's. De adviezen kunt u gebruiken bij het ontwikkelen van de beleidsvisie op het terrein van eigen beheer/eigen risico fondsvorming en het wenselijke verzekeringspakket.

Breed dienstenpakket

De diensten van Aon strekken zich uit van risicofinanciering en Employee Benefits tot en met geautomatiseerde schaderegistratiesystemen. Voor elke corporatie vereist dit een aanpak op maat. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de kansen en mogelijkheden van risicomanagement voor uw corporatie nader toe. Voor een eerste kennismaking met onze dienstverlening op het gebied van risicomanagement klikt u hier
Meer weten? Expand
* Verplicht veld  Email Error
Formulier sluiten

Contact