Netherlands

Expat Insurance

 

Expat Insurance Package: een compleet pakket aan verzekeringen

Als expat heeft u te maken met een andere cultuur, andere gebruiken en gewoonten. Elk land kent haar eigen standaarden, haar eigen regels. Niet altijd even makkelijk. Want wat in Nederland geldt, hoeft elders niet op te gaan. Zo is het ook met verzekeringen. Dat u goed verzekerd moet zijn, zult u beseffen. Maar hoe?

Wereldwijd compleet verzekerd
Aon biedt u een compleet verzekeringspakket met ziektekosten- en schadeverzekeringen. Met het gemak van online afsluiten. Het Expat Insurance Package is compleet, wereldwijd dekkend en scherp geprijsd. U kiest zelf welke verzekeringen bij u passen.

Diverse risico’s, diverse verzekeringen
Ook in het buitenland kunnen u dingen overkomen waar u liever niet aan denkt. U wordt ziek bijvoorbeeld. Of u raakt betrokken bij een ongeval. Uw spullen worden gestolen of de inboedel raakt beschadigd. Zomaar een aantal risico’s waarvoor u goed verzekerd wilt zijn, waar ter wereld u dan ook bent.

Expat Insurance Package
Het Expat Insurance Package biedt u een compleet pakket aan verzekeringen. Zo bent u compleet maar niet dubbel verzekerd. Tegen een scherpe prijs, met één aanspreekpunt. De verzekeringen uit het Expat Insurance Package zijn onder te verdelen in:

  • Ziektekostenverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Overige verzekeringen

Welke verzekeringen voor u van belang zijn, is onder meer afhankelijk van de voorwaarden waarop u werkzaam zal zijn in het buitenland. Aon biedt een passende oplossing voor uw situatie.

Meer informatie? Kijk op www.aonexpatinsurance.com

For English text click here