Netherlands

Duurzame inzetbaarheid

 

Betrokken medewerkers zorgen voor beter bedrijfsresultaat

Betrokken medewerkers zijn duurzamer inzetbaar en cruciaal voor iedere organisatie. Wie betrokken is werkt harder en presteert beter. Maar door de economische omstandigheden staat dat steeds vaker onder druk. Vaak liggen verschillende reorganisaties hieraan ten grondslag, die soms samenhangen met fusies of overnames.

Voor organisaties in verandering is het een opgave om medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden. Hoe voorkomt u onverschilligheid en frustratie? Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers zich kunnen blijven identificeren met de organisatie? Brengt u de betrokkenheid regelmatig in kaart en op welke manier stuurt u daar vervolgens op?

Rana Bidares – expert bij Aon op het gebied van verandermanagement - schreef een whitepaper over duurzame inzetbaarheid in relatie tot medewerkersbetrokkenheid. Ze helpt organisaties met het managen van verandertrajecten en het opzetten en uitvoeren van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.


 


 

 

Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.