Netherlands
Duurzame Inzetbaarheid | Aon

Het managen van medewerkersbetrokkenheid in tijden van verandering


De huidige wereldeconomie heeft een grote invloed gehad op de wijze waarop organisaties werken. Sommige organisaties hebben vooruitlopend of in reactie op de veranderende economische omstandigheden hun strategie aangepast door te reorganiseren, te fuseren en/of overnames te doen.

Ongeacht de wijze waarop deze verandering plaatsvindt, kan het verlies van status, zekerheid, controle over de eigen situatie en gevoel van vertrouwdheid dat met de verandering gepaard gaat, op verzet van medewerkers stuiten. Het is voor medewerkers in tijden van verandering vaak al een hele opgave om eenvoudigweg het hoofd boven water te houden en productief te blijven. Lees in deze whitepaper hoe medewerkers in dergelijke tijden van transformatie denken, zich voelen en zich gedragen.
  Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.