Netherlands
 

Aanmelden Aon’s foodevent

 

‘De verzekerbare toekomst van de foodsector’

Robotisering en digitalisering, recalls, verduurzaming, consumententrends, voedselfraude, wetgeving: ‘slechts’ een greep uit de uitdagingen en risico’s binnen de voedingsproductie. Tegelijk is uw eerste prioriteit het leveren van veilig en kwalitatief goed voedsel. Dat betekent dat u niet alleen zelf uw zaken op orde moet hebben, maar erop moet vertrouwen dat uw ketenpartners dezelfde standaarden en integriteit heeft als u.

Kansen en risico’s in kaart brengen
Hoe zorgt u ervoor dat u deze kansen en risico’s in kaart heeft en de juiste keuzes maakt? Waar liggen die kansen? Wat zijn de economische vooruitzichten? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van wet- en regelgeving? Wat betekent het gebruik van robotica en data-technologie voor uw productie en uw risico’s? En hoe zit het met recalls, weerschade en cyberrisico’s?

Datum: donderdag 16 mei
Tijd: 12.00 – 17.30 uur
Locatie: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 's-Hertogenbosch

Verkadefabriek
Bij dit thema hoort uiteraard een passende locatie: de oude koekjesfabriek van Verkade, nu dé culturele ontmoetingsplek van Den Bosch.

Wat kunt u verwachten?
U loopt na afloop de deur uit met duidelijk inzicht in de praktische oplossingen waar uw organisatie nu - en in de toekomst - mee geholpen is. Soms is dat verzekeren, soms investeren, soms inzetten op preventie, maar eigenlijk altijd een combinatie van die drie.

Er zijn twee breakoutsessies waar u kunt kiezen uit drie opties:

  • War on talent in de foodsector door Thomas de Zeeuw, Managing Director at cut-e / Aon's Assessment Solutions
  • Cybersecurity door Michel Verhagen, Programmamanager van het Digital Trust Center
  • Verzekerbaarheid van brandrisico’s door Paul Pol, Sr Risk Consultant, Aon Risk Solutions

Meld u direct aan