Netherlands
 

Seminar ‘Cybercrisismanagement en de CISO’

 

Een rode draad in tientallen crisisoefeningen met een cyber scenario is de kloof tussen bestuur en IT. De CISO is de verbindende schakel. Ook in het samenbrengen van de inzet van de IT respons/het CERT en andere acties rond bijvoorbeeld continuiteit, communicatie, HR, juridische aspecten, compliance en verzekeringen. De verschillende leden van een crisisteam worden veelal getraind op die setting en die rol. Voor de CISO is het meestal de eerste keer in een crisisteam als er iets is gebeurd.

Aon's COT wil de CISO graag helpen in de voorbereiding op de rol tijdens een crisis. Hiertoe organiseren we op 8 en 25 september een seminar.

Tijdens dit seminar speciaal voor de CISO gaan we in op crisismanagement in het algemeen en op de (mogelijke) rol van de CISO in het bijzonder. Wat verwacht het crisisteam van de CISO? Wat kun je bieden? En hoe verhoud je je tot de andere crisisteamleden?. Samen met de deelnemers delen we ervaringen en tips en bespreken we voorbeelden.

In verband met COVID – 19 kunnen wij een beperkter aantal relaties ontvangen dan u van ons gewend bent. Daarom heeft dit seminar de maximale hoeveelheid aanmeldingen reeds bereikt. Het is niet meer mogelijk zich voor dit seminar aan te melden.

Er zijn nog wél plaatsen beschikbaar voor het generieke seminar “Een cybercrisis ervaren”. Informatie en aanmelden >