Netherlands

International People Mobility

 

Bedrijven

Steeds meer bedrijven zoeken naar mogelijkheden voor groei en uitbreiding over de grens. Internationaal ondernemen brengt echter meer en andere risico’s met zich mee dan zakendoen in eigen land. Onbekende gebieden en omstandigheden met onbekende en omvangrijke risico’s die mogelijk grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan de gevolgen van een natuurramp, ongeluk of misdrijf.

 

 
International People Mobility Travel policy scan

Werkgeversverantwoordelijkheid
Tegelijkertijd rust op u als werkgever de plicht om uw medewerkers voldoende te beschermen tegen alle mogelijke risico’s. Dit is een grote verantwoordelijkheid. Als werkgever wilt u er alles aan doen om uw medewerkers veilig te laten reizen, werken en leven. En mocht er onverhoopt iets gebeuren dan wilt u de snelste en beste dienst kunnen verlenen.

International People Mobility
International People Mobility helpt werkgevers en organisaties om wereldwijde service en dekking te bieden. Voor uw zakenreizigers, expats en offshore personeel.

Risico’s in beeld
Heeft u alle risico’s in beeld? Vul onze diagnosetool voor grensoverschrijdende arbeid in of neem contact op met onze adviseurs.

Specialismen