Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk

Hoe profiteert u van de Claim Service Desk?


Wij verhalen uw (loon)kosten op derden

Wij verhalen gemiddeld EUR 8.000

95% kans op regres-succes

Wij zorgen voor (financiële) afhandeling


Bekijk de infographic

Loonkosten verhalen op 'no cure, no pay'-basis

Wanneer uw werknemer arbeidsongeschikt raakt als gevolg van letselschade veroorzaakt door derden, kunt u deze kosten vaak verhalen (loonregres). Toch zijn veel bedrijven zich hier niet van bewust. Daarnaast worden het doorbetaald loon, de WGA-uitkeringen en de re-integratiekosten vaak niet verhaald, omdat het eenvoudigweg aan tijd, capaciteit en deskundigheid ontbreekt.

Onze Claim Service Desk heeft de juiste kennis en experts in huis en gaat voor u aan de slag op 'no cure, no pay'-basis. Wat kunt u – naast loonregres - van ons verwachten?

  • kosteloos onderzoeken of het verhalen van de geleden schade op derden mogelijk en zinvol is;
  • verzamelen van alle benodigde informatie om de derde partij aansprakelijk te kunnen stellen en om de claim zorgvuldig te onderbouwen;
  • in gesprek gaan met de tegenpartij over de aansprakelijkheid en de financiële afwikkeling;
  • het onderzoeken van oude schades (cold cases), waar veelal nog verhaal mogelijk is;
  • volledige afhandeling van verhaalschade; ook die onder het eigen risico van uw verzekeringen vallen;
  • verhaal van gemiddeld EUR 8.000 per klant, variërend van EUR 250 tot EUR 80.000;
  • een succesvol regrespercentage van 95% zodra wij met uw (verhaal)schades aan de slag gaan.

Aon heeft tevens een convenant loonregres gesloten via het Verbond van Verzekeraars; ondertekend door vrijwel alle (grote) verzekeraars.

Lees verder over onze werkwijze


Meteen aan de slag

Geen verhaal mogelijk? Dan betaalt u niks


Vul onderstaande gegevens in zodat wij een inschatting kunnen gaan maken van uw mogelijk verhaal. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u akkoord bent met een verhaalonderzoek gaan wij meteen aan de slag. Wanneer wij schades succesvol voor u verhalen, betaalt u slechts 15% van de verhaalde bedrag als vergoeding.Ja, ik blijf graag in de toekomst informatie van Aon ontvangen over bedrijfsrisico's.

Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.


Aon respecteert en waarborgt uw privacy zoals voorgeschreven door de General Data Protection Regulation. Zonder uw toestemming ontvangt u bij het ingaan van deze wetgeving op 25 mei 2018 geen specialistische informatie meer van ons.
Ik help u graag verder

Heeft u nog geen case, maar bent u wel geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met mij op

Kees Oomen
Senior consultant Claim Service Desk