Netherlands

Lunch & Learn Bouw 2019

 

Impactvolle, technologisch ontwikkelingen in de Bouwsector in beeld! Wat kunt u nu doen om te anticiperen?

Nederland verandert in rap tempo. In 2025 ziet ons land er heel anders uit dan nu. Het rapport Toekomstvisie Connect 2025 schetst een beeld van ontwikkelingen als energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Stuk voor stuk thema’s met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. De bouw- en installatiebranche speelt een hoofdrol bij deze ontwikkelingen, zowel als ‘driver’ als ‘enabler’.

Wij praten u bij over de belangrijkste ontwikkelingen van de komende jaren voor de bouw- en installatiebranche. Wat betekent dit voor u als ondernemer? Hoe veranderen de juridische verhoudingen en bijbehorende oplossingen? Welke aandacht vragen deze ontwikkelingen op het gebied van digitale risico’s?

Tijdens deze informatieve bijeenkomst krijgt u ook de gelegenheid om te netwerken en uw kennis en ervaring op dit gebied te delen met collega opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Programma

10.30 uur Ontvangst met koffie en lekkernij
11.00 uur Welkomstwoord
11.10 uur De 6 vitale thema’s uit CONNECT2025: werk aan de winkel!
12.00 uur Lunch
12.30 uur - Hoe veranderen de juridische verhoudingen in het licht van de toekomstige ontwikkelingen en hoe daarop te anticiperen?
  -Wat is het effect van deze ontwikkelingen op het gebied van digitale risico’s?
13.15 uur Afsluiting
 

Wij zijn ervan overtuigd u een aansprekend programma aan te bieden en begroeten u graag op onze bijeenkomst.

Meld u aan