Netherlands

Veiligheid en welzijn voor internationale medewerkers

 

Optimale zorg voor uw internationale medewerkers

Werkgevers focussen zich steeds meer op de veiligheid en het welzijn van medewerkers die (tijdelijk) naar het buitenland worden uitgezonden. Naast de standaard zorgplicht zijn er veel andere mogelijkheden waarmee werkgevers zich kunnen onderscheiden richting medewekers. Daarnaast zijn er ook risico’s die niet altijd worden verwacht, maar wel kunnen optreden, waar op voorhand op kan worden ingespeeld. Er ontstaat hierdoor een culture of care: Optimale zorg voor internationale medewerkers.

Voorspellingen: Internationaal uitzenden van medewerkers in 2021

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact op de reisbewegingen van internationale medewerkers: personen met een werkland dat anders is dan het land waar zij doorgaans wonen. De impact is groot op zowel korte als lange uitzendingen en op reguliere zakenreizen. Wij onderzochten hoe de toekomst van internationale mobiliteit eruitziet.

Lees onze voorspellingen
 
 

Culture of care - Maximale zorg voor uw medewerkers

Culture of care

Werkgevers hechten veel waarde aan het veilig uitzenden van medewerkers naar het buitenland. Toch zijn er zaken die vaak vergeten worden, of risico’s waar simpelweg op voorhand niet aan wordt gedacht. Wilt u nét dat stapje extra zetten voor uw medewerkers, en alle mogelijke risico’s tijdens een uitzending zo maximaal mogelijk beperken? Lees dan snel de 5 aandachtspunten om uw culture of care verder te verbeteren.

Lees de aandachtspunten
 
 

Diagnosetool – Risico’s direct in beeld

Elke reis of uitzending is anders, en elk land brengt andere uitdagingen en risico’s met zich mee. Heeft u alle risico’s in beeld? Vul onze diagnosetool voor grensoverschrijdende arbeid in, en u ziet direct waar u uw risicobeleid kunt verbeteren

Vul de diagnosetool in