Netherlands

Verhoog de vitaliteit van medewerkers met de collectieve zorgverzekering

 

Uw collectieve zorgverzekering is meer dan alleen een secondaire arbeidsvoorwaarde die u uw werknemers kunt aanbieden. Door een zorgcollectiviteit goed in te zetten, vormt deze een belangrijk onderdeel van uw gezondheidsbeleid. Aon helpt u hier graag bij!

Haal meer uit uw zorgverzekering

U wilt dat uw werknemers mentaal en fysiek in goede conditie zijn, zodat ze langer en beter presteren. Dat is wat duurzame inzetbaarheid in essentie is. Het leidt tot hogere productiviteit en lagere verzuimkosten. Door de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers centraal te stellen, vergroot u het werkplezier en daarmee de betrokkenheid van uw werknemers én bevordert u uiteindelijk de inzetbaarheid. Maak uw collectieve zorgverzekering een belangrijk onderdeel van uw gezondheidsbeleid!

 

Gezondheid bouwsteen voor veerkracht

De inzet van een actief vitaliteitsbeleid door werkgevers is in opkomst. Ook maken steeds meer werkgevers koppelingen tussen de diverse beleidsterreinen en -oplossingen, zoals zorg, inkomen en verzuim. Inclusief de gezondheidsbudgetten die beschikbaar worden gesteld door zorgverzekeraars. Duidelijk is dat gezonde medewerkers een grote impact hebben op de continuïteit van uw organisatie. Hoe zet u uw zorgverzekering in voor een effectief vitaliteitsbeleid? In onze whitepaper leest u hoe dit werkt.

Download whitepaper

 
 

Vijf tips om uw medewerkers vitaal te houden

De wereld is veranderd sinds de uitbraak van het coronavirus. Dit heeft effect op ons allemaal. Binnen uw organisatie zullen veel van uw medewerker zich hebben moeten aanpassen aan een andere manier van werken. Voor de ene medeweker lukt dit vrij makkelijk, maar voor anderen vergt dit een stuk meer. Omdat u niet altijd weet hoe de situatie er thuis uitziet, vraagt dit van u en uw leidinggevenden om inlevingsvermogen. Het helpt als u rekening houdt met de situatie van verschillende groepen. We geven u een aantal tips, met voorbeelden van medewerkers die hiermee geholpen kunnen zijn. Lees verder