Netherlands

Nieuwsbrief

 

Bereid u goed voor op de verhardende verzekeringsmarkt
Hoe kunt u zich voorbereiden op hogere risicokosten? En wat kunt u zelf doen? Meld u aan voor onze training. Na afloop beschikt u over een concreet risicoprofiel en een specifiek preventieplan voor uw onderneming waarmee u direct aan de slag kunt.

Lees meer

 

 

 

Overstap naar private WGA-verzekering levert werkgevers jaarlijks 85 miljoen euro op
Nederlandse werkgevers kunnen gezamenlijk 85 miljoen besparen op hun WGA-verzekering. Aon adviseert om niet alleen naar de kosten te kijken.

Lees meer

 

 

 

AVG-boetes in Nederland verzekerbaar
Boetes opgelegd op basis van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn in Nederland onder voorwaarden verzekerbaar.

Lees meer

 

 

 

Zorgsector kan miljoenen besparen op verzuimkosten
De verzuimkosten in de zorg blijven oplopen. Tevens wordt de kloof met de gemiddelde Nederlandse verzuimpercentages steeds groter. Dit bleek uit berekeningen onder meer dan 1400 Nederlandse zorginstellingen. Wat is er aan de hand?

Lees meer

 

 

Organisaties hebben gemiddeld drie jaar last van een cyberincident
Wanneer bedrijven geld besteden aan verzekeringen, gaat het grootste deel van het budget vaak naar de traditionele verzekeringen van tastbare risico’s. “Een minder zichtbaar en nieuw risico als cyber blijft het ondergeschoven kindje en dat is best opmerkelijk in deze digitale wereld”, vertelt Kirsti Aasestrand, Senior Account Manager- Global Accounts & Financial Institutions bij Aon.

Lees meer

 

 

Welke veranderingen brengt Prinsjesdag voor de Zorgverzekeringswet?
Jaarlijks worden er op Prinsjesdag een aantal zaken aangekondigd rondom de zorgverzekering. Zo wordt de hoogte van het verplichte eigen risico en de uitbreidingen of beperkingen van het verzekeringspakket bekend gemaakt.

Lees meer

 

 

Prinsjesdag 2019 en het Pensioenakkoord
Hoewel er nog niet veel bekend werd gemaakt in de Prinsjesdagstukken, is zeker dat de komende maanden belangrijke maatregelen rondom het Pensioenakkoord genomen worden. Het is de planning dat de uitwerking eind 2020 gereed is.

Lees meer

 

 

Archief