Netherlands

Aon brengt onderdeel Ziektewet Casemanagement over naar Resolu B.V.

 

Rotterdam, 14 juni 2021 – Aon, wereldwijd dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen, brengt binnen Aon's Corporate Wellness de activiteiten van het onderdeel Ziektewet Casemanagement over naar Resolu B.V., onderdeel van paraDIGMA Groep. De voorgenomen overdracht vindt- onder voorbehoud van goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza) - plaats per 1 juli.

Resolu is gespecialiseerd in de uitvoering van Ziektewet en eigenrisicodragerschap voor werkgevers. De organisatie ziet in de overname een positieve bijdrage aan zijn groeistrategie en wil verder investeren in dienstverlening op het gebied van Ziektewet casemanagement.

Advisering vanuit Aon's casemanagement center gaat door

Aon blijft ook na de overdracht van het onderdeel Ziektewet Casemanagement werkgevers adviseren over eigenrisicodragerschap en daarmee samenhangende verzekerbare oplossingen. Ook de overige casemanagementactiviteiten, te weten WIA casemanagement en verzuimadvies, zet Aon onverminderd voort. Voor de uitvoering van Ziektewet Casemanagement gaat Aon met enkele preferred suppliers werken, waarvan Resolu er één is.

De vaste medewerkers van Aon's Ziektewet Casemanagement, bijna 12 fte, komen met ingang van de overdracht in dienst bij de Rotterdamse vestiging van Resolu. Beide organisaties zorgen gezamenlijk voor een goede overdracht van de dienstverlening en de lopende Ziektewetdossiers.

Dora Horjus, managing director bij Aon's Corporate Wellness over de strategische heroverweging: “Wij zien dat de behandeling van Ziektewet-dossiers steeds specifiekere kennis en expertise vraagt, die minder goed aansluit op waar Aon van huis uit sterk in is. In Resolu hebben wij een partij gevonden die juist gespecialiseerd is op dit terrein, en waar we zeker van weten dat zowel onze klanten als onze collega’s goed ontvangen en bediend zullen worden.”