Netherlands

Vitaliteitscongres ‘Veerkracht voor de toekomst’

 

Online vitaliteitscongres 16 maart, 13.30 – 16.30 uur inschrijving geopend

Veel werkgevers investeren in hun vitaliteitsbeleid maar slagen er niet in dit effectief in te zetten. Zoekt u handvatten om uw medewerkers veerkrachtiger en uw organisatie weerbaarder te maken? Meld u dan aan voor ons online congres ‘Veerkracht voor de toekomst’ op 16 maart.

 

13.30 – 14.45 Rondetafelsessies Plenair gaan we in twee sessies met verschillende deskundigen in gesprek over de leermomenten van het afgelopen jaar, de veerkracht van medewerkers, het effect van veranderingen op hun inzetbaarheid, maar ook over werkgeluk en de rol van de werkgever en het management in de toekomst.

15.00 – 15.40 Deelsessie 1 De nieuwe manier van werken. Aan de hand van klantcases bespreken we hoe de nieuwe manier van werken eruit gaat zien en welke aanpassingen dit vraagt van uw medewerkers. U hoort alles over het effect van het nieuwe werken op de mentale gezondheid, de vitaliteit en de veerkracht van uw medewerkers, en hoe u die als werkgever kunt beïnvloeden.

15.45 – 16.20 Deelsessie 2 Data gedreven werken aan veerkracht. We nemen u, samen met een klant, op pragmatische wijze mee in nut en noodzaak van HR-data. Met goede data identificeert u de behoeften van uw medewerkers. Op basis van daarvan kunt u een effectief vitaliteitsbeleid vormen en implementeren.

Nu aanmelden

Wilt u ook kosteloos deelnemen aan het congres? Vul dan onderstaand formulier in.