Netherlands

Nieuwe benoemingen bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon

 

Persbericht

Rotterdam, 11 juni 2015 - Bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon Nederland hebben drie nieuwe benoemingen plaatsgevonden.

Beuk Hooft Graafland (46) is sinds 1 mei 2015 Industry Director Logistics binnen de afdeling Energy, Marine & Logistics bij Aon. Hij houdt zich in deze rol onder meer bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening voor de logistieke sector. Hooft Graafland is sinds 2000 in dienst bij Aon, waar hij begon als accountmanager en daarna Managing Director Commodity Trade werd. Hooft Graafland studeerde aan de Regent’s University London.

Jan Willem Hoogenboezem (40) treedt op 15 juni 2015 in dienst als Industry Director Energy bij Aon. Hoogenboezem heeft een brede verzekeringservaring in verschillende sectoren. De laatste periode specialiseerde hij zich in de energiesector. Als Senior Client Executive is Hoogenboezem de afgelopen zes jaar werkzaam geweest binnen Marsh. Daarvoor werkte hij bij Delta Lloyd en Centraal Beheer/Achmea. Hoogenboezem studeerde HTS Technische Bedrijfskunde en is RMiA.

Eric Kerkhof (41) treedt op 1 juli 2015 bij Aon in dienst als Managing Director Construction & Engineering. Kerkhof werkte sinds 2007 bij RSA Nederland als Manager Construction Engineering & Renewable Energy. Van 2003 tot 2007 was hij werkzaam bij verzekeraar Allianz Global Risks als branchespecialist en teamleader MB technical insurances. Eerder werkte Kerkhof als service managementconsultant bij Akzo Nobel en als schade-expert bij GAB Robins Takkenberg (Cunningham Lindsey). Kerkhof studeerde aan de TU Delft en de RSM Erasmus Universiteit.

Over Aon
Aon Nederland is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en (her)verzekeringen. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Aon heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. Dit doet Aon door zijn kennis en data te delen, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen. Aon noemt dit Empower Results. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 69.000 medewerkers in ruim 120 landen met circa 500 kantoren.

In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers en maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON).

Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.