Netherlands

Rogier Sparreboom benoemd tot Chief Financial Officer van Aon

 
Rotterdam, 25 februari 2015 - Rogier Sparreboom (34) is benoemd tot Chief Financial Officer voor Aon Groep Nederland. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de financiële organisatie en het aansturen daarvan bij Aon in Nederland.

Rogier heeft bij Aon de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgebouwd in zowel financial controllership als financial planning & analysis binnen de Benelux en de Verenigde Staten. Rogier is afgestudeerd aan de HEAO en heeft zijn MBA aan de Webster University behaald. In zijn laatste functie was hij financieel directeur bij Aon Risk Solutions in Nederland. Hij behoudt deze directierol en maakt daarnaast deel uit van het Management Committee van Aon Nederland. Rogier volgt met deze benoeming Maurice Buijzen op.


 

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 66.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON). Lees meer over het partnership van Aon met Manchester United op www.aon.com/manutd. Meer informatie over Aon: www.aon.nl.