Netherlands

Wim Stravers maakt overstap naar Aon Marine

 

Aon investeert in verdere groei Marine Hull

Rotterdam, 7 juli 2015 - Wim Stravers treedt per 1 augustus in dienst als Broking Director bij de afdeling Marine van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon. Stravers deed in zijn loopbaan brede ervaring op Marine Hull & P&I -verzekeringen en heeft veel kennis opgebouwd in het segment offshore. Hij wordt beschouwd als een van de weinige specialisten in dit vakgebied. Met de komst van Stravers investeert Aon in verdere groei in Marine Hull.

Stravers begon zijn carrière als broker bij Hudig-Langeveldt op de afdeling Marine Hull. Daarna was hij actief als Group Risk & Insurance Manager bij Smit Internationale. In zijn laatste functie werkte hij als Directeur P&I bij de DUPI Groep.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Wim Stravers,” zegt Jeroen Kuyper, Managing Director Marine bij Aon. “Met zijn komst investeert Aon verder in onze ‘natte’ marine-activiteiten. Wim heeft veel kennis op het gebied van Marine Hull en P&I en brengt veel ervaring mee in het klantsegment Offshore Contractors. Dit is een terrein waarin Aon verder wil groeien en waar klanten meer dan ooit op zoek zijn naar onderscheidende oplossingen en service. Wim’s ervaring als broker, maar zeker ook als klant is van grote waarde en een fantastische aanvulling voor het team.”

Over Aon Marine
Aon is van oudsher actief in het maritieme klantsegment. Met een sterk team van 8 Hull & P&I brokers, 5 gespecialiseerde claims handlers en 3 dedicated account executives bedient Aon talrijke Nederlandse en buitenlandse maritieme klanten. Ons maritieme team maakt deel uit van de grotere Marine-organisatie waarin ongeveer 80 collega’s binnen Nederland werkzaam zijn.

Over Aon
Aon Nederland is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en (her)verzekeringen. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Aon heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. Dit doet Aon door zijn kennis en data te delen, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen. Aon noemt dit Empower Results. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 69.000 medewerkers in ruim 120 landen met circa 500 kantoren.

In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers en maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON).

Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.