Netherlands

Rianne Lurvink en Bas Ernest naar Aon Benfield

 

Rotterdam, 27 januari 2016 - Rianne Lurvink (31) en Bas Ernest (38) versterken het Health and Life team van herverzekeringsmakelaar Aon Benfield Nederland. Paul Miller(49) voegt zich bij het management team.

Rianne Lurvink (Msc AAG) gaat per 1 februari bij Aon Benfield aan de slag als actuaris. In die functie zal zij zich onder meer toeleggen op de verdere ontwikkeling van de eigen DFA-tool “Remetrica for Life, Health and Pensions”. Daarnaast gaat ze verzekeraars en pensioenfondsen adviseren op het gebied van traditionele herverzekeringsoplossingen en Solvency II-gerelateerde herverzekeringsconstructies. Lurvink deed eerder ervaring op met Solvency II, modelbouw en aandelenstrategieĆ«n bij onder meer Zwitserleven en APG Asset Management.

Bas Ernest (Msc Financial Economics) heeft zich per 1 januari 2016 bij het Life en Health team van Aon Benfield Nederland gevoegd. Hij richt zich met name op de verdere professionalisering en aansturing van de back-office van de afdeling. Ernest neemt ruim tien jaar ervaring in de internationale herverzekeringsindustrie met zich mee en heeft zich gespecialiseerd in de financieel-administratieve aspecten van herverzekering. Hij werkte onder meer bij Delta Lloyd, Amlin Europe, RGA en Aon Benfield Latin America.

Ook MT breidt uit
Paul Miller is per 1 januari toegetreden tot het management team van Aon Benfield Nederland. Internationaal Catastrofe Management blijft zijn belangrijkste verantwoordelijkheid en zal zich daarnaast gaan richten op business development in Nederland.

Het gehele Aon Benfield team in Amsterdam bestaat per 1 februari uit 27 multidisciplinaire herverzekeringsspecialisten.

Over Aon Benfield
Aon Benfield is marktleider in herverzekeringsmakelaardij en bemiddelt tussen verzekeraars, herverzekeraars, pensioenfondsen, pools en captives. Aon Benfield maakt deel uit van Aon plc. Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.660 medewerkers. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.