Netherlands

Aon Hewitt wijzigt organisatiestructuur

 

Extra focus op kwaliteit, (internationale) business development en innovatie

 

Rotterdam, 28 september 2016 - Aon Hewitt heeft een nieuwe organisatiestructuur. Met deze nieuwe structuur zet Aon Hewitt extra in op sales en innovatie, maar ook op kwaliteit van zijn dienstverlening en retentie. Daarmee legt het bedrijf een belangrijke basis voor de toekomst.

Mede naar aanleiding van de nieuwe structuur is het directieteam van Aon Hewitt op enkele plekken gewijzigd. Zo heeft Judith van de Ree Aon verlaten. Xander ’s-Gravendijk (48) neemt haar taken over. ’s-Gravendijk werkt nu ruim zestien jaar voor Aon en maakte al onderdeel uit van het directieteam van Aon Hewitt. Vanuit zijn rol als COO/CIO is hij verantwoordelijk voor alle operationele zaken. Zijn focus ligt op de retentie, efficiency en kwaliteit van Aon’s dienstverlening.

Nieuw directielid: Heleen Vaandrager
Heleen Vaandrager (54) is als nieuw lid toegetreden tot de directie van Aon Hewitt. Vaandrager werkt nu bijna twee en een half jaar voor Aon. Als Sales Director is zij primair verantwoordelijk voor het uitbouwen van de klantenportefeuille en innovatieve dienstverlening.

Uitbreiding verantwoordelijkheid naar Duitsland
Frank Driessen, de huidige CCO van Nederland breidt zijn verantwoordelijkheden uit en gaat ook de rol van CCO voor Aon Hewitt Duitsland vervullen. Hij zal vanuit deze rol verantwoording afleggen aan Aon Hewitt Duitsland. Aon Hewitt speelt hiermee in op de steeds internationalere omgeving waarin haar klanten opereren.

United Pensions
Pascal Hogenboom behoudt zijn huidige rol als CEO en blijft daarnaast als bestuurslid betrokken bij Aon’s Europese Pensioenfonds ‘United Pensions’. Het vierkoppige directieteam bestaat nu uit Pascal Hogenboom, Frank Driessen, Xander ’s-Gravendijk en Heleen Vaandrager.

Aon Hewitt helpt zijn klanten om tot een duurzame pensioenkeuze te komen die passend en kostentechnisch aantrekkelijk is. Met het concept ‘World Class Broking’ is Aon Hewitt een onafhankelijke partij die de meest optimale pensioenoplossing uit de (internationale) markt kan halen. Daarnaast is Aon Hewitt sterk gepositioneerd op het gebied van Investment Consulting en fiduciair management. Aon Hewitt helpt werkgevers om hun werknemers financieel gezond te houden en op een zorgvuldige manier met pensioen te laten gaan.

Over Aon
Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.660 medewerkers. Aon maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.