Netherlands

Aon versterkt afdeling Construction & Engineering

 
 

Rotterdam, 15 december 2016 - Per 1 januari 2017 breidt verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon zijn afdeling Construction & Engineering uit met twee nieuwe collega’s. “Met deze aanwinsten versterken wij onze positie als marktleider in de CAR-markt”, aldus Stefan Weda, Chief Broking Officer bij Aon.Practice Leader en Specialist Construction & Engineering
 

Bouchra El Maroudi is werkzaam bij het accountmanagement van Aon’s Global Accounts-team en gaat per 1 januari 2017 aan de slag als Practice Leader Construction & Engineering. El Maroudi heeft op dit vakgebied in de afgelopen jaren binnen verschillende functies veel ervaring opgedaan. 

Hans Pels Rijcken komt als specialist Aon’s Construction & Engineering-team versterken. Pels Rijcken is nu nog werkzaam bij Amlin Europe als Manager Engineering en brengt een bulk aan ervaring mee, waaronder ruim vijfentwintig jaar binnen de CAR-markt.
 

Nog betere aansluiting bij klant- en marktbehoeften
Weda is bijzonder verheugd met de aanstellingen: “Bouchra heeft de kwaliteiten en ambitie om een leidende rol binnen Construction & Engineering op haar te nemen en het is mooi dat we deze ontwikkelmogelijkheden aan onze talenten binnen Aon kunnen bieden. Daarnaast heeft Hans zijn sporen in de verzekeringsmarkt ruimschoots verdiend. Hij brengt waardevolle expertise mee op het vlak van verzekeringen en risicomanagement waardoor we nog beter de aansluiting vinden bij klant- en marktbehoeften.”

Over Aon
Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.650 medewerkers. Aon maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.