Netherlands

Diverse benoemingen binnen management team regiokantoren Aon

 

Rotterdam, 25 februari 2016 - Bij verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon vonden onlangs diverse benoemingen plaats.

Het management team van Aon Regio bestaat per 1 januari jongstleden uit Roger Smeets (45) (voorzitter), Luc van Haren (51), Jolanda Bron (46) en Carin Coenen (54). Carin Coenen (Manager Operations) is verantwoordelijk voor het aandachtsgebied Operatie binnen Aon Regio.

Regio Zuidoost
Roger Smeets is benoemd als regiodirecteur Zuidoost Nederland. Smeets wordt eindverantwoordelijk voor de kantoren in Maastricht, Eindhoven en Nijmegen en krijgt daarbij ondersteuning van Michael Van Druenen, die Manager Binnendienst wordt van deze nieuwe regio.

Zowel Smeets als Van Druenen zijn goed bekend met de regionale aanpak van Aon. Beiden hebben meerdere jaren ervaring met het aansturen van Aon’s regiokantoren in Maastricht en Eindhoven.

Regio West
Luc Van Haren is benoemd als regiodirecteur West Nederland. Hij wordt eindverantwoordelijk voor de kantoren in zowel Amsterdam als Rotterdam en krijgt daarbij ondersteuning van Carlo Van Schagen, die Manager Binnendienst wordt van deze nieuwe regio.

Zowel Van Haren als Van Schagen hebben ruime ervaring met de werkwijze en procedures van Aon’s regiokantoren. Eerder werkten zij in diverse kantoren van Aon in het zuiden van Nederland

Regio Noordoost
Jolanda bron blijft verantwoordelijk voor de regio Noordoost. Ze stuurt de regiokantoren Groningen, Hengelo en Zwolle aan met de ondersteuning van Manager Binnendienst, Marko Wever.

Regionale aanpak
Aon bedient zijn klanten in Nederland vanuit acht regiokantoren, verdeeld in drie regio’s verspreid over het land. Doel van deze regionale verdeling is om klanten zoveel mogelijk pasklare verzekeringsoplossingen en risicoadviezen te leveren, afgestemd op de lokale situatie. Adviseurs en specialisten putten daarbij uit de kennis, middelen en inkoopkracht van het hele Aon-netwerk. Klanten kunnen bij Aon terecht voor advies over operationele, financiĆ«le en personele risico’s.

Over Aon
Aon plc, genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON), is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risicomanagement, makelaar van (her)verzekeringen en biedt HR-oplossingen en outsourcing services. Onze organisatie heeft wereldwijd meer dan 72.000 medewerkers in ruim 120 landen en heeft maar een doel: het innovatief ondersteunen van klanten op het gebied van risico’s en mensen. We empower results: wij delen onze kennis en data, zodat klanten zich kunnen blijven bezighouden met succesvol ondernemen.

In Nederland heeft Aon negen vestigingen met 1.660 medewerkers. Aon maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Ga naar www.aon.nl voor meer informatie over Aon en naar www.aon.com/manchesterunited om meer te lezen over het wereldwijde partnership met Manchester United.