Netherlands

Cybercongres 30 mei: Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming

 

Zeg eens eerlijk: weet u of uw organisatie klaar is voor de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Grote kans dat het antwoord ‘nee’ is: veel organisaties kennen de precieze vereisten van de verordening nog steeds niet. Omdat het nog maar een jaar duurt voor de AVG van kracht wordt, nodigt Aon u uit voor het congres ‘De Impact van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming op uw organisatie’ op 30 mei.

De AVG raakt organisaties in talloze sectoren en is met name van belang als u veel met persoonsgegevens werkt – niet alleen van klanten en prospects, maar ook van eigen personeel. De organisatorische consequenties kunnen fors zijn: afdelingen zoals risicomanagement, legal en IT moeten intensiever gaan samenwerken om uw databeveiliging op orde te houden. Dat vraagt om een integrale aanpak.

Programma
Tijdens het congres krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is de impact van de AVG voor mijn organisatie?
  • Wat zijn datalekken, wanneer voldoe ik aan de voorschriften en wanneer loop ik risico?
  • Wat betekent dit voor mijn compliance?
Om u ook praktisch klaar te stomen voor de AVG, kunt u naast het reguliere programma verschillende workshops volgen. Specialisten van Ten Holter Noordam advocaten gaan dieper in op de wet- en regelgeving, u krijgt uitleg over IT-bescherming door Fox-IT en Aon vertelt welke concrete voorbereidingen u moet treffen om klaar te zijn voor de AVG.

Het congres vindt plaats op dinsdag 30 mei in het Maasgebouw, Stadion Feijenoord te Rotterdam van 13:30 uur tot 18:30 uur. De AVG is een gegeven en de tijd dringt. Wees erbij!