Netherlands

UMG en Aon bundelen hun krachten

 

Aon Nederland en Unirobe Meeùs Groep (UMG) hebben hun krachten gebundeld. De overname is de grootste in de Nederlandse intermediaire markt. Achter de schermen werken we hard aan de integratie van onze bedrijven. Op die manier brengen we nog meer kennis en ervaring bijeen.

Als klant van UMG of Aon profiteert u straks van de gebundelde kennis en ervaring van UMG, Aon Nederland en ons wereldwijde netwerk. Aon heeft een sterk internationaal netwerk en focust in Nederland op grote ondernemingen en multinationals, terwijl UMG een sterke lokale aanwezigheid heeft en zich vooral richt op het midden- en kleinbedrijf en consumenten. De integratie van UMG en Aon levert dus synergie op. Door ons verbeterde inzicht in marktontwikkelingen en risico’s kunnen we uw marktsegment nog beter van dienst zijn. Door de schaalvergroting zijn we bovendien meer dan ooit in staat om te blijven investeren in technologie, talent en innovaties om onze leidende positie te verstevigen.

Zorgvuldigheid voorop
Aon wordt groter, maar we blijven dichtbij onze klanten. We helpen u volgens onze gebruikelijke hoge standaard. Met de integratie van Aon en UMG gaan we de dienstverlening verder verbeteren. In het geïntegreerde 'Aon van morgen' blijven we zorgen voor lokale aanwezigheid. Alle lopende contracten blijven ongewijzigd en u houdt dezelfde adviseur die u al kent. We nemen de tijd voor de integratie van UMG met Aon omdat we het zorgvuldig willen doen. Tijdens het proces borgen we onze dienstverlening aan u; dat staat voorop. We blijven werken op de persoonlijke en deskundige manier die u van ons gewend bent.

Stevige positie
Bedrijven worden geconfronteerd met steeds meer nieuwe risico’s. Organisaties die internationaal opereren, hebben behoefte aan een adviseur met kennis van de lokale markt én de wereld van de internationale risico’s. Aon heeft beide in huis. Door de aansluiting van UMG versterken we onze kennis van de lokale markt. Door de gezamenlijke schaalgrootte en het internationale netwerk van Aon beschikken we bovendien over nog meer mogelijkheden om voor u de beste oplossingen te vinden en bij schades kunnen we een stevige positie innemen bij bijvoorbeeld verzekeraars.

Vragen?
Heeft u vragen over het Aon van morgen? Stel ze gerust aan uw contactpersoon. Wij staan u graag te woord op de persoonlijke en deskundige manier die u van ons gewend bent. Veel voorkomende vragen hebben wij voor u op een rij gezet op onze website.